Originally Posted by
eleni77
Καλησπέρα
Έχω το εξής πρόβλημα . Γενικά δένομαι με ανθρώπους ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Με ανθρώπους όμως που δεν υποτειθεται πως θα έπρεπε να δεθώ τόσο πολύ , δηλαδή δεν εννοώ φίλους , συγγενείς κλπ, αλλά άτομα ας πουμε που τυχαίνει να συνεργάζομαι σε καποιο τομέα για μικρό χρονικό διάστημα. Πριν λίγο καιρό ας πούμε έκανα μαθήματα για το δίπλωμα οδήγησης, και με τον δάσκαλό μου είχαμε μια πολύ ωραία σχέση , ανθρώπινη , είχαμε κάνει μερικές ωραιες συζητήσεις , υπήρχε μια καλή χημεία. Μέχρι τότε όλα καλά , δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα συνέβαινε μετά απλά ήμουν επικεντρωμένη να δώσω τις εξετάσεις και να περάσω , το οποίο έγινε λίαν συντόμως και όλα πήγαν καλά. Το θεμα είναι ότι όταν τελείωσε αυτό , και προφανώς τελείωσε και η συνεργασία μας , συνειδητοποιησα ότι νιώθω ένα τεράστιο κενό , πως αυτός ο άνθρωπος με ανέβαζε ψυχολογικά μέσα από την κουβέντα , κάτι που δε βρίσκω δυστυχώς στους ανθρώπους γύρω μου , ούτε καν στους γονείς μου. Ένιωθα τόσο χάλια , που, όσο γελοίο και αν ακούγεται , μια εβδομάδα μετα τον πήρα τηλέφωνο και του ζήτησα να κάνουμε μερικά ακόμα μαθήματα και καλα ότι φοβόμουν να οδηγήσω ξέρω γώ … που ίσχυε κιόλας εν μέρη αλά δεν ηταν ο λόγος (φυσικά οικονομική επιβάρυνση για εμένα) ,ηταν ο μόνος τρόπος ομως να νιώσω καλύτερα. Φυσικά όμως και αυτό τελείωσε κάποια στιγμή (αρχή Ιανουαρίου συγκεκριμένα ηταν η τελευταία φορά που βρεθήκαμε ) απλώς μετατέθηκε αυτό το συναίσθημα μου για 2 εβδομάδες μετά … και από τότε δε μπορώ να ήρεμησω , έχει περάσει ένας μήνας και κάθε μέρα τον σκέφτομαι και γυρίζω αυνεχεια στο μυαλό μου τις συζητησεις μας , το ποσό με εμψύχωνε.. μου λείπει πολύ ..δεν ηταν ερωτικο , καμία σχέση , τον είδα πιο πολύ σαν πατέρα μου, και αυτό ίσως γιατι με τον πατέρα μου έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση , παρότι ξερω πως με αγαπάει πολύ για κάποιους λόγους γενικά δεν καλύπτει τις συναισθηματικές μου ανάγκες ως πατέρας … Παρόμοια θέματα είχα και παλαιότερα και με διάφορους καθηγητές πχ στο λύκειο
Αυτό που με απασχολεί όπως είπα είναι ότι έχει περάσει ένας μήνας , εντάξει άλλες φορές το σκέφτομαι λιγότερο το θεμα και είμαι καλύτερα , αλλά αυτή την εβδομάδα πάλι έχω γυρίσει πολύ πίσω και δε μπορώ να ηρεμήσω σε ξερω τι άλλο να σκεφτώ , τι άλλο να κάνω