Originally Posted by
Tasosppn
Τρακαρα με το αμάξι 2η φορά. Και έκανα ζημιά όπου κοστολογείται στα 1000 τουλάχιστον. Είναι η δεύτερη φορά που παθαίνω τρακάρισμα. Το πρώτο δεν ήταν δικιά μου ευθύνη εξ ολοκλήρου αλλά τώρα την δεύτερη φορά ήμουν μεθυσμένος και οδήγησα. Αποτελέσμα ήταν να τράκαρω 20 μέτρα κυριολεκτικά έξω από το σπιτι μου. Μέσα σε 2 χρόνια έχω τρακάρει με 2 διαφορετικά άμαξια. Νιώθω ένα βάρος για την οικογένεια μου πλέον που τους ξεζουμιζω οικονομικά. Είμαι φοιτητής και λόγο φόρτου της σχολής δεν έχω την δυνατότητα να δουλέψω για να βγάλω τα έξοδα. Νιώθω σαν ανίκανος για την αμέλεια μου και την αχαριστία μου. Νιώθω απαίσια που δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος και να μην μπορώ να αναλάβω τις ευθύνες μου αλλά και παράλληλα να προκαλώ άγχος και στεναχώρια στους δικούς μου ανθρώπους λόγο της ανευθυνότητας μου. Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν να δουλέψω στο παρελθόν όταν έπαθα το πρώτο τρακάρισμα αλλά το αποτέλεσμα ήταν να παραμέλησβ εντελώς την σχολή μου επειδή είναι εξαιρετικά υψηλών απαιτήσεων. Είμαι παιδί από την επαρχία οι γονείς μου πληρώνουν 2 ενοίκια επειδή είμαστε 2 αδέρφια σε 2 διαφορετικές πόλεις και δουλεύει μόνο ο ένας γονέας από τους δύο. Και δεν ξέρω τι να κάνω έτσι όπως τα έκανα.