Δυσπνοια δυσπνοια , εφιάλτης
Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Αντιμετωπίζω πολύ καιρό τουλάχιστον 1.5 χρόνο το σύμπτωμα της δυσπνοιας - δυσφορίας- εντονο λαχανιασμα . Για πολύ καιρό απέφευγα να περπαταω για να μην νιώθω αυτή την έντονη δυσφορία. Δεν την παλεύω άλλο. Ανεωαινω πέντε σκαλιά η μία ανηφορα και νίωθω ότι δεν έχω αναπνοη σαν. Μια στο στερνο , μια τι νιώθω κοντά στα πλευρα, μια στην πλατη πάρα πολύ έντονα. Σαν να έχει κάτσει κάτι εκεί και να μην φευγει. Τρομερό λαχανιασμα σε περπάτημα με ανηφορα . Πολύ πρόσφατα πήγα σε πνευμονολοηο έκανα σπιρομετρηση , με ακροαστηκε , έκανα και ακτινογραφια και άνω κάτω κοιλιας . Και βρέθηκε μόνο παγιδευμενα αερξα στο εντερο. Πριν περίπου 2 χρόνια είχα κάνει και τριπλεξ και καρδιογραφημα και εξετάσεις αίματος για την καρδιά. Όλα βρέθηκαν καλά. Αλλά δεν γίνεται πλέον η κατάσταση αυτή άλλο. Δεν αντέχω, δεν μπορώ να αναπνευσω πλέον σαν άνθρωπος. Εχθές το βράδυ προσπαθούσα να κοιμηθώ και ένιωθα ότι μου κοβόταν η αναπνοη και δεν πετάγομουν απότομα, λες και πέθαινα. Τρόμαξα απίστευτα. Ανέβηκα σήμερα μια ανηφορα και πονάει πλατη μου απίστευτα και δεν είχα αναπνοη καθόλου. Δεν ξέρω τι φταίει πλέον ρε παιδιά. Μια βοηθάει αν κάποιος βιώνει κάτι παρόμοιο.