Μούδιασμα στα δάχτυλα όταν κοιμαμαι
Καλημέρα σε όλους.Πριν από κάποιους μήνες είχα γράψει πάλι,ότι μετά από 8 χρόνια ταλαιπωρούμαι ακόμη με τις φοβίες.Όλα επέστρεψαν ξανά τον Οκτώβρη,όπου άρχισαν πάλι να εχω πολλά σωματικά συμπτώματα.Έτσι ξεκίνησα τις επισκέψεις σε γιατρούς και αρχισα πάλι να κάνω εξετάσεις,όλα καθαρά.Οι νευρολόγοι που πήγα μου είπαν ότι δεν εχω απολύτως τίποτα.Εγώ ομως εχω ένα σύμπτωμα το οποίο με τρομάζει πολύ.Σχεδόν κάθε βράδυ,μπορεί να ξυπνήσω και να είναι μουδιασμένα τα δάχτυλα μου,ποτέ στο ένα χέρι και ποτέ στο άλλο,άλλες φορές μόνο ένα δάχτυλο άλλες φορές δυο και άλλες φορές όλα.Μόλις το κουνήσω αμέσως σε δευτερολεπτα,ξεμουδιαζει και επανέρχεται στο φυσιολογικο.Νιώθω σαν να τρέχει το αίμα ξανά στα δάχτυλα μου,όταν γίνεται αυτό.Πολλές φορές όταν θα ξυπνήσω θα τα εχω είτε σε μπουνιές,είτε κάτω από την κοιλιά μου και γενικώς πλακωμένα.Έχω κάνει ηλεκτρομυογραφημα στα χέρια και ήταν φυσιολογικό.Να τονίσω ότι το παθαίνω μόνο στο ύπνο.Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν μου έχει συμβεί ποτέ.Να τρέξω πάλι στους γιατρούς ή είναι φυσιολογικό από την στάση του ύπνου;Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη.Ευχαριστώ!