Από πέρυσι εμφάνισαν τριχόπτωση...από το Σεπτέμβριο που άρχισα αγωγή αν και δεν βλέπω τόσες τρίχες να πέφτουν έχουν αραίωση πάρα πολύ τα μαλλιά μου....θα επανέλθουν όταν σταματήσω την αγωγή?? Ξέρετε κάποια καλή λοσιόν ή σαμπουάν??
Printable View
Από πέρυσι εμφάνισαν τριχόπτωση...από το Σεπτέμβριο που άρχισα αγωγή αν και δεν βλέπω τόσες τρίχες να πέφτουν έχουν αραίωση πάρα πολύ τα μαλλιά μου....θα επανέλθουν όταν σταματήσω την αγωγή?? Ξέρετε κάποια καλή λοσιόν ή σαμπουάν??
Όταν ήμουν στη σχολή κομμωτικής είχα ακούσει για το regaine είναι για την τριχόπτωση τσέκαρε το
Της apivita το tonic με έχει βοηθήσει κάπως εμένα. Ωστόσο θελει καλή μαλακτική ή μασκα. Συμπληρώματα με βιοτίνη και βιταμίνες Β βοηθάνε επίσης.
Τα σαμπουάν αυτα πρέπει να σου ταιριάξουν , δεν έχουν σε όλους αποτελεσμα. Το άγχος προκαλεί τριχόπτωση. Εκτός απο αυτό, η έλλειψη σιδήρου μπορεί να ευθύνεται για τριχόπτωση, όπως και ορμονικά θεματα. Έχεις κάνει καποια εξέταση?
Το Regaine έχει μια φαρμακευτική ουσία, τη μινοξιδίλη, που αν το ξεκινήσεις θα πρέπει να το συνεχίζεις για παντα αλλιως ξαναπέφτουν τα μαλλια σου.Οπότε θα ελεγα να συμβουλευτείς δερματολόγο αν θες να το δοκιμάσεις
Πρέπει να πας σε ειδικευμένο δερματολόγο να δεις αν πρόκειται για τριχόπτωση από το άγχος η αλωπεκία.
Αν πρόκειται για μόνιμη προοδευτική κατάσταση τότε θα χρειαστείς αγωγή και πιθανόν μελλοντικά κάποια μεταμόσχευση μαλλιών.
Αλλά στην περίπτωση σου πιστεύω είναι από το άγχος.
Όμως δεν είμαστε ειδικοί εδώ πήγαινε πάρε μια γνώμη πριν χάσεις τα μαλλιά σου.
Ορός της REDKEN λέγεται με στεμοξυδίνη λέγεται και είναι πάρα πολύ καλός και εύκολος στη χρήση. Λίγο ακριβός, αλλά έχει αποτέλεσμα κατά της αραίωσης και της τριχόπτωσης.