Τελικά δεν φεύγει ποτέ αυτό;;;;
Καλησπέρα!! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάσχω από φοβίες κ άγχος /στρες για όλα!
Εδώ και 12 χρόνια έχω κ διάγνωση χωρίς όμως ποτέ να μου χορηγηθεί αγωγή!
Το θέμα είναι το εξής.... Δεν φεύγουν ποτέ οι φοβίες για την υγεία; με κάθε συμπτωμα θα τρέμω πάντα για καρκίνους κ όλα τα συναφή;
Κ αφού μου βεβαιώσουν οι γιατροί ότι δεν υπςραχει κάτι παθολογικό, τότε γιατί το συμπτωμα επιμένει εφόσον είναι ψυχοσωματικο; δεν θα έπρεπε να έχει ηρεμήσει ο εγκέφαλος μου;
Είμαι πια 40 κ αν γυρίσω πίσω θα βρω πολλές στιγμές της ζωής μου να νιώθω λύπη κ άγχος κ να είμαι μισή παρουσία σε κάθε τι ωραίο μόνο απ τις κακές σκέψεις!
Κάνω 12 χρόνια ψυχοθεραπεία, μια τρύπα στο νερό; τζάμπα χρόνος κ λεφτά; δεν θεραπευεται ποτέ το μυαλο; θέλει πάντα αγωγή; κ είναι νορμάλ να στηρίζεσαι σε χάπια για να βρίσκεις τη χαρά; δλδ αν ήμουν πράγματι καρκινοπαθης; θα έβρισκα τη δύναμη; τι θα γίνει όταν πεθάνουν οι γονείς μου; θα πεθάνω κ εγώ; αν πάθει κάτι σοβαρό το παιδί μου;
Εννοώ..... Τελικά πότε λύνεται αυτό; πότε σταματάνε οι σκέψεις να μας κάνουν κουμάντο; πως βάζουμε τελεία;
Στην πραγματικότητα δν λείπει τίποτε απ τη ζωή μου (οκ έχουμε οικονομικό πρόβλημα, αλλά κ ποιος δεν έχει;) γιατί λοιπον δεν μπορω να ζήσω χαρούμενη και ελεύθερη;;;;