Originally Posted by
s19k15
Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα την γνώμη σας (Άντρες / Γυναίκες). Είμαι εδώ και χρόνια με μια κοπέλα (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στην συγκεκριμένη ερώτηση αλλά είναι bi, το αναφέρω γιατί το ρίχνει καμία φορά σαν δικαιολογία όταν συζητάμε). Το πρόβλημα μου είναι πως την έχω πιάσει να μιλάει με συνάδελφο από την δουλειά με βίντεο-κλήση και να του λέει τα προβλήματα μας αλλά και για την σεξουαλικότητα της. Όταν το συζητήσαμε εγώ δεν συμφώνησα με αυτό διότι δεν μου φαίνεται φυσιολογικό να βγάζεις προς τα έξω τα προβλήματα της σχέσης και ειδικά κάτι πέρα από το «δεν είμαστε καλά με το αγόρι μου» πάντα θεωρούσα ότι εκεί πρέπει να σταματάει η κουβέντα και για εκείνη και για εμένα προς συναδέλφους η και τους περισσότερους φίλους. Το βρίσκω φυσιολογικό να το πεις σε μια φίλη που έχεις πολύ κοντά σου αλλά στο αντίθετο φύλλο και ειδικά σε συνάδελφο το βρίσκετε φυσιολογικό;
Εγώ σκέφτομαι ότι αυτό μας φέρνει πιο μακρυά αφού δεν συζητάμε εμείς τα προβλήματα μας και δίνει περισσότερο χώρο σε άλλους να μπουν.