Quote:
Originally posted by soares
για να ειμαι ειλικρινης φετος ειναι η εκτη χρονια που ειμαι εδω...(Στην ξενη χωρα)
εχω συνηθησει με τον τροπο ζωης αλλα εχω προβλημα εποικοινωνιας με τους ανθρωπους...απλα δυσκολευομαι να συζητω μαζι τους δεν μπορω να μιλαω για καποιες εμπειριες που εχω γιατι ειναι πολλοι λιγες τα τελευταια χρονια κανω τα ιδια πραγματα...,δεν μπορω να χρησιμοποιησω το χιουμορ μου γιατι αισθανομαι ντροπαλος ....(Εκτος αμα εχω πιει λιγο τοτε ειμαι ενταξει) και απλα τιποτα δεν μου ερχεται τιποτα να πω ..
δεν μιλαω,δεν συζητω την περισσοτερη ωρα ειμαι μονος μου στα διαλλειματα .....
και ολα αυτα γιατι δεν μπορει να μου λυθεει η γλωσσα...?γιατι ?και εδω εχω την αισθηση οτι αμα πιω λιγο θα ειμαι ετσι οπως πρεπει ....αλλα δεν θελω να γινω αλκοολικος,για αυτο ψαχνω καπια χαπια τα οποια θα με χααλαρωνουν θα αισθανομαι ανετα (διοτι πολλες φορες απλα ντρεπομαι για αυτο που ειμαι δεν εχω καθολου αυτοπεποιθηση) και θελω να αλλαξω ...
θελω να ειμαι αυτος που ημουνα και ελπιζω τα χαπια να με βοηθησουν ?
πχ αυτες τις μερες θα παω καπου και θα πρεπει να γνωρισω κοσμο ,νεους ανθρωπους ....και απο τωρα αγχωνομαι διοτι πολυ πιθανον θα παω εκει θα ειμαι σαν γλαστρα δεν θα μπορεσω να κανω μια συζητηση με κανεναν.......
και οταν συνηθως αρχιζω να μιλας με καμια κοπελα αγχνομαι σε καποιο σημειο υ σηζητηση σταματαει γιατι δεν ξερω τι αλλο να τις πω ,η γλωσσα μου δεμενη.......εγω υδρωμενος,ντρεπομαι....
αλλα ολα αυτα δεν γινοναται αμα ειμαι χαλαρος και ανετος (συνηθως λογο αλκοολ) τοτε ειναι ολα οκ,και μπορω να της μιλησω και να κανω κουβεντα , εχω χιομορ...γινομαι ξανα ενδιαφερον,εχω αυτοπεποιθηση ,δυναμη
για αυτο ψαχνω για το ,,μαγικο χαπη,, που θα με κραταει χαλαρο για περισσοτερη και θα εχω ετσι μια κανονικη ζωη..
το ποτε θα ζητησεις βοηθεια απο τον γιατρο σου σοαρες νομιζω οτι εξαρταται μονο απο σενα ...