Συναισθηματική κατάρρευση για χαζούς λόγους
Έχω απογοητευτει από τον εαυτό μου. Φοβάμαι τα πάντα και είμαι σε μια πολύ περίεργη φάση. Φοβάμαι να ταξιδεψω με αεροπλάνο και νιώθω ότι στεναχωρω το σύντροφό μου ο οποίος μου λέει ότι θα γίνω ίδια η μαμά μου η οποία φοβάται τα πάντα και δεν μπαίνει ούτε σε ασανσέρ. Μου το λέει συχνά και όλο αυτό με έχει ρίξει πολύ. Νιώθω πως έχω χάσει το σκοπό μου. Φοβάμαι να κάνω παιδί. Φοβάμαι τη γέννα. Φοβάμαι πολλά. Πονάει όλο μου το κορμί και συνέχεια νιώθω ότι εχ λω τις χειρότερες αρρώστιες. Λέω τι κάνεις? Όλοι γύρω σου κάνουν τα πάντα πάνε όλο ταξίδια δε φοβούνται δες τι χάνεις τόλμησε το κλπ. Αλλά ζω με μόνιμο άγχος και ταλαιπωρουμαι τόσο πολύ ψυχικά. Βλέπω εφιάλτες με αεροπλάνο συνέχεια. Το άγχος μου αγγίζει κόκκινο. Θέλω να πάω σε ψυχολόγο αλλά πήγα μια φορά και δε βοηθηθηκα καθόλου. Και από τότε δεν το έχω τολμήσει ξανά. Πριν λίγους μήνες φοβήθηκα ξαφνικά την οδήγηση αλλά επέμεινα και τώρα είμαι καλά. Ξέρω πως το ίδιο είναι και με τα αεροπλάνα αλλά έχω κάνει ταξίδια και όλα με φόβο στο τελευταίο έκλαιγα όλη την ώρα και ο φίλος μου πραγματικά δεν ξέρω πως δεν με χώρισε. Και μετά λέω θα γίνω όντως η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ο καημένος δεν πάει σχεδόν πουθενά και έχει κλειστεί. Και ήθελα να τον πάρω και μαζί τώρα μπας και νιώθω και πιο ασφάλεια αλλά ο φίλος μου θέλει να πάμε οι 2 μας λογικό. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Αλλά εγώ δεν ευχαριστιεμαι. Θέλω απλά να μείνω σπίτι μου μονη μου. Αυτό θέλω. Αλλά φοβάμαι πως χάνω τη ζωή....