Originally Posted by
olga2512
Καλησπερα, ειμαι 30 ετων και εδω και 8 μηνες δουλευω σε ενα ιατρειο σαν γραμματεας. Στην αρχη ηταν πολυ καλα και μ αρεσε αλλα μετα δυσκολεψε το πραγμα διοτι η κυρια που αντικατεστησα βγηκε στην συνταξη και ενω μου εταζαν οτι θα παρουν δευτερο ατομο για βοηθεια δεν ηρθε ποτε (εδω να συμπληρωσω πως ειναι 4 ιατροι και οχι ενας στο γραφειο). Οποτε δουλευω για δυο ατομα 10-12 ωρες την μερα δεν περνω ποτε αδεια (ενω βαση νομου δικαιουμε καποιες μερες τον χρονο περα απο τις μερες που κλεινει το ιατρειο για καλοκαιρι πχ) γιατι δεν εχουμε ατομο για να μπορεσω να λειψω εγω.Δεν μπορω να κανω τπτ τις καθημερινες ουτε ενα γιατρο να παω που λεει ο λογος αν χρειαστει! Καταλαβα οτι βολευτηκαν με αυτο και σταματησαν το ψαξιμο ομως εγω δεν την παλευω αλλο, ειναι πολλα τα καθηκοντα και το τρεξιμο για ενα ατομο μονο του συν του οτι ειμαι φουλ αγχωδης! Καθε μερα που σχολαω και καθε πρωι πριν παω κατεληξα να ειμαι με κλαματα.Να πω οτι στο παρελθον ειχα κρισεις πανικου συχνα και ζητησα βοηθεια απο ψυχολογο και ημουν πολυ καλυτερα για 2 χρονια μεχρι τωρα που ξεκινησα την δουλεια αυτη και νιωθω οτι γυρναω πισω στην κατασταση που ενιωθα τοτε. Για δικα τους λαθη τα ακουω απο τους πελατες εγω καθε μερα φωνες κτλ. Δεν αντεχω αλλο και τα λεφτα ειναι μετρια. Δεν εχω υποστηριξη απο τους δικους μου, μου λενε να κατσω γτ που θα βρω αλλου και νιωθω πολυ μειωνεκτικα με αυτο! Ειμαι στα προθυρα θελω να παραιτηθω και να φυγω την ιδια στιγμη αλλα μ λειπει το θαρρος και η αυτοπεποιθηση. Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο! καλη συνεχεια!