Ταχυπαλμία μονο στη σκεψη εξετασεων υγείας
Γεια σας! Ειμαι πλεον 40 ετων, απο τα 25 μου εχω κατα περιοδους εντονα συμπτωματα αγχωδους διαταραχής. Στα 36 μου ξεκίνησα να παίρνω λαντοζ , είδα αμέσως μεγάλη διαφορά προς το καλό. Στα 37 ξεκίνησα ψυχοθεραπεία την οποία κάνω ακόμα και μέχρι πέρσι τον Αύγουστο έπαιρνα το λαντοζακι. Παλαιότερα επαιρνα και ζαναξ αλλα απο τοτε που ξεκινησα ψυχοθεραπεια δεν χρειαστηκε να παρω. Το καλοκαίρι μαθαίνω οτι ειμαι έγκυος και φρικάρω, είμαι σε σχέση που είναι πολυ ομορφη απλα η προιστορία μου με τις ψυχικες ασθένειες με έκανε να νιωθω οτι δεν ειμαι κατάλληλη για μητέρα. Μετα απο το πρωτο σοκ, ήθελα να γεννηθεί το μωρο αλλα δυστυχως μετα απο λίγες μέρες μαθαίνω οτι είναι εξωμήτριο. Ο φόβος για το θάνατο μου επανήλθε καθως επρεπε να χειρουργηθω αμεσα. Η ολική νάρκωση ήταν απο τους μεγαλύτερους φόβους μου. Ευτυχως όλα πήγαν καλά και σας γραφω τώρα αυτό το ποστ. Γενικά πέρασα δύσκολα μετα το χειρουργείο, είχα να διαχειριστώ την απώλεια της εγκυμοσύνης, την απότομη διακοπή του λαντοζ λόγω εγκυμοσύνης. Παρόλα αυτά το διαχειρίστηκα με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας. Το πρόβλημα μου εστιάζεται οτι εχω φοβερη ταχυπαλμία όταν πρέπει να κάνω εξετάσεις υγείας πχ ενα απλο τεστ παπ. Και πριν είχα φόβο εννοείται απλά τωρα έχει ενταθεί. Πιστεύω οτι πρέπει να πάω σε καρδιολόγο αλλα μόνο στη σκέψη οτι θα παω καπου να μου εξετασουν την καρδια , η καρδια χτυπαει ηδη περισσότερο. Μπορώ κάπως να το αντιμετωπίσω άραγε;; Θα ήθελα να μη πάρω φάρμακα παλι. Αν έχει κάποιος ομοιοπαθής κάποια συμβουλή θα ήθελα να ακούσω.