Προβληματισμός για το φόρουμ
Καλησπέρα σε όλους,
Ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με το φόρουμ και να δεχτώ όποια συμβουλή που μπορεί να βοηθήσει στο πνεύμα της διαλακτικότητας, συλλογικότητας κλπ. Είμαι νέο μέλος και έκανα εγγραφή στο φόρουμ, σαν μια πρόβα για την ομαδική ψυχοθεραπεία που σκέφτομαι να ξεκινήσω. Επειδή σαν άνθρωπος δεν είμαι τρομερά ομαδικός, team player και επειδή μερικές φορές ίσως να μιλάω πιο κοφτά, πιο απόλυτα,θα χρειαζομουν την συμβουλή σας. Δέχτηκα ένα μήνυμα για παραβίαση κανονισμών επειδή είχα μια "διαμάχη" με ένα άτομο και ανέφερα σε κάποιο σχόλιο μου, να ρωτήσει το γιατρό του και να πάρει ιντεραλ, αφού συνεννοηθεί πρώτα, γιατί από όσο γνωρίζω είναι ένα φάρμακο που εμένα το έχουν προτείνει για λόγους άγχους και δεν είναι αμιγώς καρδιολογικό, αλλά χορηγείται επικουρικά και σε θέματα ψυχολογικής φύσεως. Γενικά έκτοτε επειδή ειλικρινά δεν το έκανα σκόπιμα, δέχτηκα κάποιους αναρμοστους χαρακτηρισμούς. Το ερώτημα μου είναι το εξής. Πώς μπορώ εγώ να γίνω πιο επιδέξια και γενικότερα τι δεξιότητες θεωρείτε ότι υπολείπονται προκειμένου να υπάρχει αρμονική συνύπαρξη σε ένα τέτοιο φόρουμ και μεγαλύτερη κατανόηση, ώστε να μην δημιουργούνται τέτοιου είδους θέματα;