Μυϊκοί σπασμοί στην μια μεριά τ κεφαλιού -Αυχενας ?
Καλησπέρα σε όλη την παρέα,
Εδώ και καμιά βδομάδα έχω παρατηρήσει στη μια μεριά του κεφαλιού μου ,μόνο στο πίσω μέρος δεξιά, μια αίσθηση σαν να είναι βαρύ ,σαν κάποιος να με πιέζει εκεί πέρα συνεχόμενα.
Δε μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν πόνο αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό .
Είχα πάει μάλιστα στα επείγοντα και μου έκαναν αξονική η οποία βγήκε καθαρή.
Μου είπε η νευρολόγος ότι φαίνεται να είναι μυϊκός σπασμός από αυχενα.Ομως εγώ δεν πονάω στον αυχένα καθόλου.
Παρά μόνο αν πιέσω ένα σημείο στο κάτω μέρος δεξιά μεταξύ του λαιμού και της βάσης του κρανίου ,ιιιισως να συνδέεται ο πόνος εκεί.
(Κάτι σαν trigger point?)
Απλά αυτό που με τρομοκράτησε κάπως είναι αυτό που μου είπε η νευρολόγος. Ότι με την αξονικη δεν βλέπουμε μικρούς όγκους παρά μόνο μεγάλους και κάποιους τύπους .
Προφανώς η γυναίκα νόμιζε ότι μιλάει με φυσιολογικό άνθρωπο και είπε απλά να το παρακολουθώ και αν συνεχιστεί να κάνω μαγνητική. Απλά να συνεχίσω με μυοχαλαρωτικά.
Αλλά το χέρι μου πάει συνέχεια στο σημείο που πιέζω ,ώστε να το κάνω να πονάει και να διαβεβαιώνομαι ότι συνδέεται με αυχένα και δεν πρόκειται για όγκο.
Έχω φάει τρελό άγχος γιατί μόνο περισυ έχω κάνει 6 αξονικές και φοβάμαι τη ραδιενέργεια.
Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς κάτι παρόμοιο με αυχένα κ αίσθημα πίεσης στο κεφάλι;;