Originally Posted by
Kwstas6
Καλησπέρα σε όλους. Ξεκινάω με το ότι πέρυσι είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, άσχημο, από κόντρα, το αμάξι βγήκε ολική και ήταν και του πατέρα μου. Η αντιμετώπιση που έλαβα εκείνη την περίοδο από τους κολλητούς μου και από την παρέα μου γενικά είναι η εξής. Περιφρόνηση, υποβαθμισμος, και θάψιμο. Παραδείγματα, έμμεσα σε κάθε συζήτηση να περιφρονούμαι ότι δεν ξέρω να οδηγάω, έμαθα από κοινό γνωστό ότι είχαν μαζευτεί παρέα για καφέ και συζητούσαν για το τρακάρισμα μου, δεν ήμουν εκεί εννοείται, και σχόλια τύπου «χειρόφρενο έχει τι θα γίνει» σε μια φάση που είχα κάτσει οδηγός σε αμάξι της παρέας. Λες και δεν έχω ξαναοδηγησει. Όταν εξέφρασα την δυσαρέσκεια μου για όλα τα παραπάνω η απάντηση ήταν ότι είμαι υπερβολικός και είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί και ότι επειδή το συζητάμε χωρίς εσένα δεν σημαίνει ότι σε θάβουμε( παρόλο που μου έριχναν και το φταίξιμο) κλπ. Κάπου εδώ να αναφερθεί ότι γενικά μπορεί να μην το ξέρω αλλά έχω αυτοκτονικές τάσεις λόγο άλλων καταστάσεων. Η τουλάχιστον έτσι νομίζω. Περνάνε λίγοι μήνες που ψυχολογικά πέρασα πολύ δύσκολα ώστε να ξεπεράσω όλα τα παραπάνω, και παίρνω το ίδιο αμάξι αυτήν την φορά στο όνομα μου, και 1800 κυβικά, πιο γρήγορο. Από την στιγμή που το πήρα όλοι μου έλεγαν το ποσό χρεπι είναι, παρόλο που ήταν πιο γρήγορο από το δικό τους. Φτάνουμε σε αυτήν την βδομάδα που πέρασε, την Τετάρτη είχα γενέθλια και το Σάββατο κλείσαμε ένα τραπέζι σε ένα μαγαζί να κεράσω ένα μπουκάλι. Αφού γυρνάω σπίτι τυφλα(δεν οδηγούσα) ήμουν πολύ νευριασμένος και μεθυσμένος, και είχα και τα κλειδιά του αμαξιού πάνω μου. Για να μην αναλύσω το γεγονός αυτό πολύ, προσέκρουσα σε μπαριέρα με 180 χιλιόμετρα. Το αμάξι προφανώς ζημιά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα τώρα. Φτάνουμε στην σημερινή ημέρα, έχουμε ενα συνήθειο με την παρέα να μπαίνουμε κλήση στο discord σχεδόν καθημερινά. Ενώ έχω τόσα πολλά στο κεφάλι μου, δεν τρώω κανονικά, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, ανοίγω λίγο τον υπολογιστή να ξεφύγω. Από την στιγμή που μπήκα η κατάσταση ήταν μια επανάληψη της περσινής χρονιάς. Έμμεσα να είμαι θέμα κοροϊδίας, να αποκαλούμαι δολοφόνος, και επειδή κυκλοφορώ με το μηχανάκι τώρα, εννοείται αμφισβήτηση και εκεί, μιλάμε για εντελώς άλλο όχημα. Αυτά έγιναν το απόγευμα, βγήκα, και το βράδυ ξαναμπηκα και εννοείται πάλι τα ίδια. Βγήκα απρόσμενα και συζήτησα στον τελευταίο από αυτούς που είπε κάτι κακό για μένα με λίγα λόγια πως περίμενα άλλη αντιμετώπιση αυτήν την φορά καθώς την προηγούμενη είχα μαλώσει με όλους και είχα εξηγήσει σε όλους το ποσό με ενοχλεί. Αυτήν την αμφισβητώ για το αν αυτά τα άτομα που θεωρώ καλύτερους μου φίλους, με αντιπροσωπεύουν πραγματικά σαν άτομο.