Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.... αύριο θα κλείσω ραντεβού για καρδιολόγο ξανά μετά από 4 μήνες γιατί με έχει φάει το αγχος και νομίζω ότι έχω αρρυθμίες σοβαρές, λέω να κάνω και τεστ κοπώσεως.
Printable View
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.... αύριο θα κλείσω ραντεβού για καρδιολόγο ξανά μετά από 4 μήνες γιατί με έχει φάει το αγχος και νομίζω ότι έχω αρρυθμίες σοβαρές, λέω να κάνω και τεστ κοπώσεως.
Ολόιδιες όχι απλά ίδιες. Σκέψου εδώ και 3,5 μήνες κάθε μέρα παθαίνω εμφραγμα αλλά μαγικά με κάποιον τρόπο ζω (στο μυαλό μου παθαίνω δηλαδη). Υπέρηχο και καρδιογραφημα τον Φεβρουάριο μια χαρά και πηγαίνω και για τρέξιμο νορμάλ. Είπα να το κάνω έτσι από μόνος μου και πάω τώρα να βρω τον μπελά μου χωρίς λόγο σκέψου Γιατί κατά πάσα πιθανότητα το τεστ δεν είναι αξιόπιστο
Όχι κατά την διάρκεια της άσκησης δεν έχω. Συνήθως έχω πριν τον ύπνο και μετά δεν κοιμάμαι κιολας από την τρομάρα μου αλλά όχι πολλές 1-2 να χω. Είναι λυπηρό γιατί σκέφτομαι πόσο έχει ρίξει την ποιότητα ζωής μου το όλο θέμα ενώ ήμουν αρκετά ενεργός με τον αθλητισμό πολλά χρόνια τώρα
Και δεν είναι μόνο οι εκτακτες, το αγχος μου έχει χειροτερεψει τόσο πολύ που με πιάνει βηχας, πόνοι σε διάφορα σημεία του σώματος, έκτακτες, ταχυκαρδιες, πονοκεφαλοσ και αλλά, εδώ και 4 μήνες είναι έτσι πλιν 3 εβδομάδες που είχα ηρεμήσει μετά από τις εξετάσεις καρδιας που έκανα τον Νοέμβριο.