Δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση είμαι 29
Όπως λέει και ο τίτλος είμαι 29 ετών και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση. Αυτό οφείλεται σε διάφορα πράγματα. Αρχικά ήμουν πάντα χοντρούλα οπότε είχα πάντα ένα κόμπλεξ με τον εαυτό μου, ήμουν πάντα η πιο άσχημη της παρέας και κανένας ποτέ δε με κοιτούσε.
Επίσης να σημειώσω ότι έχω προσπαθήσει κάποιες φορές να συνεβρεθώ ερωτικά με άντρα αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα. Μετά από ψυχοθεραπεία κατάλαβα ότι αυτό οφείλεται σε ένα παλιό παιδικό τραύμα καθώς ήμουν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε πολύ μικρή ηλικία. Αυτό φυσικά με εκανε να αγχώνομαι πολύ και όπως καταλαβαίνεται πονούσα παρά πολύ. Έχω δουλέψει με τον εαυτό μου και είμαι καλύτερα ψυχολογικά όσων αφορά το συγκεκριμένο τραύμα αλλά πλέον είμαι 29 και πραγματικά ντρέπομαι να πω ότι δεν έχω κάνει ποτέ σεξ στη ζωή μου. σε όσους το έχω πει με έχουνε κοιτάξει σαν να είμαι κατι περίεργο, σαν να μην πάει κάτι καλά μαζί μου, έχω ακούσει να με σχολιάζουν πίσω από την πλάτη νου, οπότε πλέον απλά έχω σταματήσει να προσπαθώ να βγω ραντεβού. Νιώθω μόνη, νιώθω ότι έχω χάσει την ευκαιρία να βρω τον άνθρωπο μου και ότι θα πεθάνω μόνη.
Έχω φίλους αρκετούς μπορώ να πω με τους οποίους βγαίνω έξω αλλά όλοι έχουνε κάποιο σύντροφο και φυσικά κι άλλες προτεραιότητες. Όταν γυρνάω σπίτι είμαι μόνη. Δεν ξέρω τι να κάνω και προσπαθώ πάρα πολύ να μην πέσω σε κατάθλιψη. Είναι άδικο. Τι φταίω εγώ που ένας ανώμαλος με έβαλε τότε στο μάτι πριν παν πάω γυμνάσιο; Μου κατέστρεψε τη ζωή.