Έχω δύσπνοια 9 μήνες τώρα. Και όταν ανεβαίνω σκάλες ταχυκαρδία 130 παλμούς. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι θα μείνω. Έχω γίνει αρρωστοφοβικός και νομίζω ότι θα πεθάνω σύντομα. Η ταχυκαρδία φεύγει όταν καθίσω και ηρεμήσω. Η δύσπνοια όμως όχι. Όλο αυτό πυροδοτεί άσχημες σκέψεις μήνες τώρα. Πολύ άσχημες σκέψεις. Έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις. Πρόσφατα απέκτησα και πόνους στις αρθρώσεις των αγκώνων πήρα μία αγωγή με naprosyn. Είδα μικρή βελτίωση όχι όμως εξαφάνιση του πόνου. Πήγα σε νευρολόγο, ρευματολόγο, ορθπαιδικό και λένε για επικονδυλίτιδα τενοντίτιδα. Εμένα όμως η σκέψη μου σε συνδυασμό με την δύσπνοια πάει το μυαλό μου παντού. Έχω κάτι σε έναν παραθυρεοεδή αδένα αλλά οι ορμόνες είναι κανονικές. Μόνο νεφρολιθίαση που με ταλαιπωρεί 2 χρόνια τώρα και άμμος στα νεφρά. Υπερήχους πολλούς αλλά τίποτα. Εγώ όμως σκέφτομαι ότι έχω κάτι στα νεφρά και δεν φαίνεται στους υπερήχους. Γιατί η δύσπνοια δεν υποχωρεί και γιατί μερικές φορές είναι τόσο έντονη; Αναιμία δεν έχω αν και ο Αιματοκρίτης είναι στο όριο. Πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα. Η πίεση κανονική με το approvel. Έχει κανείς εμπειρία με όλα αυτά. Σήμερα είχα το πρωί έντονη αναγούλα και ζαλάδα μετά από μήνες. Και μερικές σουβλιές στο στομάχι. Πεινάω και φοβάμαι να φάω μήπως με πιάσει πόνος. Και οι αρθρώσεις μου κάνουν συνέχεια κρακ. Και μερικά εξανθήματα που δεν ξέρω τι είναι. Πριν μήνες είχα βγάλει στο στήθος. Τώρα έχω 1 2 στο χέρι, στους αγκώνες κοκκινίλες και 1-2 στην κοιλιά. Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ. Πάρα πολύ.