Σήμερα νομίζω πως έχω φτάσει στο μηδέν.Τι έχω κάνει και βασανιζομαι τόσο;
Printable View
Σήμερα νομίζω πως έχω φτάσει στο μηδέν.Τι έχω κάνει και βασανιζομαι τόσο;
τι σου συμβαινει πες μας βρε γιατι αισθανεσαι ετσι?????????????
ti egine giota?
Δεν αντέχω άλλο να είμαι ο σκουπιδοντενεκές του καθενός.Εχω δώσει την ζωή μου και δεν ζητάω ευχαριστώ,Υποχρέωσή μου είναι να κάνω ότι μπορώ για την οικογένειά μου.Γιατί δεν σέβονται ότι είμαι άνθρωπος;είμαι 50 χρόνων και αυτή τη στιγμή θέλω να εξαφανιστώ απο το σπίτι.Το μόνο που με κρατάει είναι η κόρη μου
Γιώτα μας
μπορείς να μιλήσεις ελέυθερα εδώ μέσα...
βγάλτο από μέσα σου...
Διεκδίκησε το σεβασμό Γιώτα
στην ανάγκη βγάλε δόντια αν αυτό δεν είναι αποδεκτό...
σαν να ακουω τη γιαγια μου ακριβως τα ιδια λεει πως δεν προχωρησε τη ζωη της κ εμενε παντα στα παιδια της..........νομιζω πως θα πρεπε να το συζητησεις με τα ατομα που στο κανουν αυτο κ νιωθεις ετσι κ μετα αν βλεπεις πως δεν υπαρχει λυση κανε κατι μονο για σενα που θα σε ευχαριστησει κ δεν θα αφορα κανεναν αλλον,.
δεν σε σεβονται?δεν σε λογαριαζουν?1 φορα π μαι στο φορουμ σε ακουω ετσι απελπισμενη..
Κλαίω αν μπορούσα να εξαφανιστώ και όπου με έβγαζε πόση αδικία μπορεί να υπάρχει; πόσο έλλειψη σεβασμού;κουράστηκα Θεούλη μου δεν αντέχω άλλο
αχ βρε ηρεμησε θα βρεθει λυση δεν αξιζει να χαραμιεσαι για κανεναννννννννννννννννννν νννννν
γιατι βρε γιωτα να μη σε σεβονται?
εναν καλο, ηρεμο και συζητησιμο ανθρωπο σαν εσενα!
δεν μπορεις να τους μιλησεις για τα παραπονα σου αυτα?ισως δεν ξερουν τι περνας με την σταση τους....
ναι γιοτα ηρεμησε οσο και ασχημα να ναι τωρα τα πραγματα θα βρεθει λυση.μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου
Συζήτησα τα είπα τους εξήγησα αλλά άκουσα απίστευτα δεν μου αξίζει αυτό που ζω είναι μεγάλη αδικία ,αναισθησία,ο παραμιρός σεβασμός με ισσοπέδωσαν έλεος πιά
αν δεν καταλαβαινουν γιωτα μου, ν βαλεις τα ορια σου και να τους υποχρεωσεις να τα σεβαστουν..
γιωτα τι εγινε και εισαι τοσο ασχημα?
Και κανεις δεν σου αξιζει να σου φερεται τοσο ασχημα.