Quote:
Originally posted by La_ViTa
Θα μπώ κατευθείαν στο θέμα:Φοβάμαι την μοναξιά...
Με τρομάζει το γεγονός ότι ενδέχεται ερωτικά να μείνω μόνη μου για το υπόλοιπο της ζωής μου.Έχει περάσει ένας χρόνος που χώρισα από την τελευταία μου σχέση,γεγονός που με πλήγωσε πολύ,αλλά και που με έκανε να αντιμετωπίσω πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσω βοήθεια από ειδικό,κάτι το οποίο έκανα.
Και να΄μαι τώρα,ένα χρόνο μετά, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθεση να με \"τρώει\" το ίδιο σαράκι..Γιατί δεν παρουσιάζεται κάτι καινούριο?Τώρα πια το θέλω και είμαι διαθέσιμη..τι φταίει και δεν με φλερτάρει κανείς? δεν είμαι καμιά θέα,είμαι μια συνηθισμένη κοπέλα όπως όλες οι άλλες,που πιστεύω ότι αξίζει να έχει κάποιος δίπλα του.Δεν είμαι λυσσάρα,και δεν μιλάω για σεξ.Μιλάω για συντροφικότητα.Το να έχεις τον δικό σου άνθρωπο.Σχεδόν όλοι οι φίλοι μου κι οι συγγενείς μου τον έχουν βρει,εγώ όχι.Τι δεν πάει καλά?
Το γεγονός ότι μπορεί αυτό να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα με τρομάζει.Φίλοι μου λένε να χαλαρώσω,και να μην μου γίνεται βίωμα.Να το προσπαθώ χωρίς να τρελλαίνομαι και θα έρθει..Εγώ γιατί δεν είμαι τόσο σίγουρη γι\'αυτό?
Πώς μου προτείνετε να το αντιμετωπίσω?
με τον πιο συγχρονο τροπο σε ολο τον πλανητη γιαυτους που εχουν ποσβαση στο διαδικτυο