Συναισθηματικη "πεινα"-ελλειψη
Γεια σας! Πηρα το θαρρος να γραψω κι εγω εδω,τη δικη μου προσωπικα εμπειρια και αυτο που ζω καθημερινα,ελπιζοντας να βρω ανθρωπους που ισως εζησαν ή περνουν απο μια παρομοια φαση και ξερουν λιγα πραγματα παραπανω.
Ειμαι 28 ετων,μοναχοπαιδι,χωρις κοινωνικη στηριξη γενικα,και με λιγο δυσκολες οικογενειακες συνθηκες,οι οποιες ευτυχως προς το παρον ειναι καλυτερες,χωρις σχεση εδω και καιρο,αν και εμφανισιμη,χωρις να μπορω να σταθω σε μια δουλεια,χωρις ακομη να μπορω να βρω το γιατι.
Πασχω αυτη τη στιγμη απο καποια μορφη καταθλιψης,δυσθυμια(οι γνωμες λιγο διιστανται) και μια γιατρος μου διεγνωσε και καποια ηπια μορφη διπολικης διαταραχης την οποια μετα,διευψευσε αλλος γιατρος.Κανω φαρμακευτικη θεραπεια,και ψυχολογικη θεραπεια σε νοσοκομειο.
Εκτος απο ολα αυτα,πασχω και απο υπερφαγια η οποια σε συνδυασμο με τη δυσθυμια με κουραζει απιστευτα γιατι διαπιστωσα οτι αυτο με ταλαιπωρουσε χρονια,ειχε γινει καθημερινοτητα μου,χωρις να καταλαβω απο τι πασχω.
Ημουν και ειμαι ακομη μες στην αρνητικοτητα..
Περασα και νομιζω ακομη ε ιμαι αρκετα ευαλωτη σε γενικευμενη αγχωδη διαταραχη και μαλλον αυτο συνδεεται και με το γεγονος οτι δε μπορω ευκολα να στεριωσω σε μια δουλεια..
Γενικα νιωθω ενα μεγαλο συναισθηματικο κενο,δυσκολευεομαι πλεον να εκφραζω τα συναισθηματα μου.
Οι φιλο μου ειναι παρα πολυ λιγοι,τα ενδιαφεροντα μου προς το παρον ανυπαρκτα,και η ζωη μου ανιαρη.
Δεν το αντεχω αλλο αυτο..Θα εκανα τα παντα να βγω μεσα απο αυτο το κενο που επεσα μεσα..:(