συνεχομενες αφυπνισεις στον υπνο
καλησπερα κι απο μενα τα τελευταια 2 χρονια εχω το εξης θεμα με τον υπνο, καθε φορα που παω να κοιμηθω στο σημειο που παει να με παρει ο υπνος αφυπνιζομαι, δεν βλεπω ονειρο δεν βλεπω κατι , απλως ξυπναω ειτε με μουδιασμα , ειτε σαν ρευμα που περναει απο το κεφαλι , η τιναγματα. ηταν τετοια η ενταση τους και η συχνοτητα που δεν εργαζομαι δυο χρονια , πηγα σε νευρολογο , ψυχιατρο , εχω κανει τσεκ απ , μαγνητικες , το μονο *παθολογικο* που βρεθηκε ηταν ανεπαρκεια σιδηρου και ειμαι στο τριτο μηνα θεραπειας. παιρνω μισο ρεμερον για να κοιμαμαι και η αληθεια ειναι με το που ξεκινησα σιδηρο αρχισα να βλεπω τρομερη διαφορα στους δυο μηνες , ωσπου τωρα ξανα ειμαι παλι στα πατωματα, ετσι ξαφνικα. γενικα κανω γυμναστικη , δεν πινω καφεδες, ακολουθω ενα υγιεινο διατροφολογιο , περπαταω , δεν ξερω τι φταιει εχει κανεις σας ιδεα? Δεν παλευεται αυτο το πραγμα μπορει να μου παρει και 4 ωρες να κοιμηθω στις πολυ κακες μερες , που συνηθως υπερεχουν των καλων , εχω δοκιμασει μελατονινες και τσαγια αλλα οχι πολλα πραγματα. Μονο το ρεμερον με ψιλοβοηθαει και κοιμαμαι αλλα τυχαινει ας πουμε να το παιρνω και να εχω αφυπνισεις πολλες μεχρι να κοιμηθω κι ας νυσταζω πολυ.Ακολουθω και τεχνικες χαλαρωσης και γενικα ειμαι ηρεμη οταν παω να κοιμηθω δεν σκεφτομαι.