Quote:
Originally posted by ta_panta_ola
εγώ πίνω περιστασιακά από το 1997 αλλά είχα κόψει 6-7 χρόνια. Εγώ σκέφτομαι τα αρνητικά κ τα θετικά. Τα αρνητικά είναι ότι τρώω σαν ζώο κ παχαίνω, ότι μου φέρνει υπνηλία κ δε μπορώ να κουνηθώ, ότι μου φεύγουν λεφτά που θα μπορούσα να τα διαθέσω κάπου καλύτερα κ πιστεύω ότι ψιλοχαζεύω ή κολλάει το μυαλό μου κάποιες φορές. Τα θετικά είναι ότι χαζογελάς χωρίς λόγο, ξεχνάς τα προβλήματα κ τις στεναχώριες, περνάει η ώρα ευχάριστα ειδικά το χειμώνα που δεν είναι κ για έξω αράζεις σπίτι dvd ή μουσικούλα, πίνεις κ τρώς :p Το θέμα είναι ότι όταν τελειώνει ξενερώνεις τρελά κ θες κ άλλο κ καταλήγεις να δίνεις μισό μισθό (σαν να πληρώνεις ενοίκιο) κ να πάρεις κ καμιά 10αριά κιλά. Επειδή έχει καταντήσει κ πανάκριβο κ πέφτει τρελό δάγκωμα καλύτερα κόφτο λέω εγώ. Κοίτα να γραφτείς κανα γυμναστήριο, να βγαίνεις με φίλους σου, να πηγαίνετε κανα σινεμά, θέατρο καμιά συναυλία, βρες κ καμια κοπελίτσα κ θα σαι μια χαρά.
εγώ δεν σκέφτομαι τα λευτά, μην νομίσεται ότι έχω πολλά, απλά δεν είναι λόγος για μένα αυτός να το κόψω. Σκέφτομαι την βλάβη που προκαλεί κάθε φορά στον εγκέφαλο μου και το πόσο χαζός είμαι κάθε φορά που πίνω. Βασικά χώρισα πριν λίγο καιρό και γιαύτο το άρχισα πάλι...πριν το είχα σταματήσει...είναι αυτό που λέμε πιάνω τη ζώη από τα κέρατα..εεε καμία σχέση!