Originally Posted by
Skiouros8
Φέτος δεν δουλεύω στο ξενοδοχείο και έχω βρει αλλού δουλειά. Είναι κι αυτό οικογενειακή επιχείρηση και τους ξέρω αυτούς που το έχουν. Όταν έχω χρόνο φέρνω και γράφω στο ημερολόγιο μου. Έγραφα σήμερα πως δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τον μάγειρα (τον κατονομαζα) και πως τα έχει με την κόρη του ιδιοκτήτη και ίσως πιστέψουν πως ζηλεύω επειδή ξέρουν ότι εγώ δεν έχω μακροχρόνια σχέση (με είχαν άλλωστε ρωτησει σχετικά και έλεγαν να μου βρουν σε στυλ αστειου) Τη στιγμή εκείνη ήρθε ο ίδιος και μου άφησε ένα τιμολόγιο στη ρεσεψιόν. Δεν έκρυψα αμέσως το τετράδιο, είχαμε απόσταση μισού μέτρου, είναι ψηλός και είχε αρκετή ευκρινεια ως προς το τετράδιο. Φοβάμαι πως είδε κατι και θα το σχολιάσουν. Δεν θα μου πουν κάτι, αλλά και μόνο να βγάλουν λάθος συμπερασματα και να με κουτσομπολευουν αρκεί. Είναι πολύ κουτσομποληδες και μιλάνε με όλο το χωριό.
Μπορεί να μην διάβασε καν όλο το κοντεξτ αλλά και μόνο το όνομά του να είδε και το ζηλεύω, φτάνει για να βγάλει κάθε είδους λανθασμένο συμπερασμα. Ήδη νιώθω άβολα μαζί τους γιατί δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός και αυτοί θέλουν συνέχεια να μιλάμε.
Τι να κανω;