πως οι γιορτες περνουν οταν εισαι αποκομμένος απ παντου ??
παιδια πεστε γνωμες αν θελετε σε αυτο κι πως θα κανετε γιορτες ? πως σας εκφραζει να περνατε τετοιες μερες ?? εγω μοναχικά θα κανω οπως παντα γιορτες σπιτι με την μανα μου που ειν στο κοσμο της . ουτε ενα τηλ θα παρω εστω τυπικα απ ανθρωπο ουτε γνωστος ουτε φιλος τιποτα . αντε μην ειμ αχαριστη ομως στα μαγαζια τυπικα πελατειακα το χρονια πολλα μου το λεν εστο κι ξεψυχισμένα οι υπαλληλοι εκει που σε ολους το λενε .να κοιταμε την ουσια που τη χασαμε με αυτα τα φανταχτερα οπου πουλανε αυτες τις γιορτες εμποριο το καταντησαν κι χασαμε το τι ειναι αυτες οι γιορτες και για πιο λογο τις γιορτάζουμε . οι ανθρωποι εχουν κλειστεί στο μικροκοσμο τους γιορταζουν εκει με καποιους συγγενεις αν δε εχουν σκοτωθει σφαχτει για κληρονομικά κι διαφορες . αν εχεις καποιος φιλους κατι οκ μπορει να καταλαβεις κι κατι απ αυτες τις γιορτες . διαφορετικα μονος οπως καθε μερα τα ζεις τιποτα δε αλλαζει . αυτες οι γιορτες ειν να θυμιζουν καποια πραγματα στον ανθρωπο που τα ξέχασε . γιαυτο η μοναξια θεριεύει γιατι δε υπαρχει αγαπη αυτο οπου οι γιορτες αυτες διδασκουν . εγω θα δωσω ενα μηνυμα ας θυμόμαστε κι αυτους που ειν μονοι αρρωστοι σε νοσοκομεια η παρατημενοι στο δρομο κι ξεχασμενοι απ ολους . ας αναψουμε ενα κερακι για οσους δε ζουν κι κανεναν δε εχουν ενα κερι να τους αναψει . ας εχουμε λιγο φαι κρατησει ενα ρουχο κατι που θελουμε να προσφερουμε σε καποιον που κανεις δε τον θυμάται ποση χαρα θα παρει .