Εσεις ξυπνατε μεσα στην νυχτα με ανυσυχια αγχος αρνητικες σκεψεις και πολλα αλλα?
Printable View
Εσεις ξυπνατε μεσα στην νυχτα με ανυσυχια αγχος αρνητικες σκεψεις και πολλα αλλα?
Οταν είχα αρρύθμιστο το αγχος ξυπνούσα στην μέση της νύχτας με σφίξιμο στο στομάχι και ενα αίσθημα καταδίκης και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ.
Τώρα δόξα τω Θεώ τον έφτιαξα τον ύπνο μου αλλά στρεσάρομαι κατα την διάρκεια της ημέρας αν πιεστώ πολύ.
Αγχος είναι φίλε μου.
Αγχος κρισεις πανικου μαζι....κ μεγαλωσαμε κ δεν αντεχουμε....σε ευχαριστω παντως φιλε μου
Ο ύπνος δεν είναι τίποτα...Φτιάχνει εύκολα με τα κατάλληλα φάρμακα...μην ταλαιπωριέσαι άδικα.
Ολα φαρ μακα ...αυτο ινε το κακο ...δεν υπαρψει αλλη λυση ...
Καλησπέρα σας. Βίωνα το ίδιο πράγμα στις αρχές πριν ζητήσω βοήθεια. Τώρα είμαι καλύτερα. Εύχομαι να τα καταφέρετε. Προσπαθήστε να τρέφεστε υγιεινά και σωματική άσκηση όσο μπορείτε αρκεί και ένα περπάτημα. Εύχομαι τα καλύτερα.
Τι κανατε δωστε μου μια ιδεα....σας ευχαριστω
Πάρε το αταραξ
Σεροπραμ και ζαναξ και παλι δεν εχω συνελθει....ενα μηνα σεροπραμ εναμιση ζαναξ....
Τι σε προβληματίζει γενικά και δεν μπορείς να κοιμηθείς καλά?
Πολλα προβληματα κ κρισεις πανικου κ πολλα συπτωματα .....σε εθχαριστω που ρωτας φιλε μου
Τι προβλήματα?αν θες βέβαια λες τπτ να είσαι καλά αδερφέ μ
Εδω ναι 10 χρονια επεσα εξω οικονομικα με οικογενια κ 3 παιδια μεταναστευσα για να σωσω την κατασταση....μετα απο 10 χρονια εσωσα την κατασταση με τιμημα να μην βλεπω την οικογενεια μου ...10 χρονια μονος στοχος να ξεχρεωσω ενα ποσο 400.000...τα καταφερα ...αλλα επι 10 χρονια ημουν ζομπι....κ πλεον πρεπει να συνεχισω να κανω αυτη την δουλια στο εξωτερικο γιατι η ελλαδα δεκ μπορει να μ δωσει καλα χρηματα....αρα ο γολγοθας μ δεν εχεθ τελιωμο....αλλα εγω πλεον εχω καταρευσει....σμωατικα κ ψυχικα....με 2 λογια στα ιπα...δεν ινε κακο...πολλοι περνανε οτι περναω.. αλλα εφτασα 50 κ κουραστηκα ....κ δεν εχω αλλες επιλογες...με 3 μικρα παιδια τι να κανω....να γυσρσω ελλαδα να πειναμε ολοι μαζι ?......ειμαι κ υπευθυνος πολυ κ ευαισθητος....αρα.....ο θεος να μς βοηθησει γοατι ειμαι φουλ απο κρισεςι απο εκτακτες απο θλιψη και απο αδιεξοδα για το μελλον....σ ευχαριστψ ππυ ρωτησες κ δεν εχω προβλημα να σου πω . ....πολλοι τραβανε λουκι ...ο καθενας το δικο τ
Πόσο μικρά, 10 χρόνια είσαι στο εξωτερικό ήρθε η ώρα να τα πάρεις μαζί σου, αν δεν γίνεται όλο το χρόνο, τουλάχιστον το καλοκαίρι!
Λούκι μεγάλο αδερφέ μ