Γιατί δεν με αποδέχονται??
Εδώ και 6 μήνες έχω ξεκινήσει αγωγή...και ναι ειμαι στα καλύτερα μου....αλλά πάντα ήμουν ένα κοινωνικό άτομο ..ποτέ δεν είχα θέμα να κρύψω τίποτα από κανένα...ποτέ δεν προσβαλα κάποιον πάντα είμαι ευγενική και μουααρέσει να μιλάω με τους ανθρώπους...πάντα πιστεύω ότι έχεις πάντα να αποκομίσεις από κάποιον κάτι ...αλλά ....έχω βρει εργασία από ένα άτομο που με ήξερε...και με έχει πειράξει τρομερά όταν μου έκανε παρατηρήσει του στυλ οι πελάτες δεν είναι φίλοι σου......φυσικά το ξέρω ότι δεν είναι και πάντα οι κουβέντες μαζί τους είναι σε επίπεδο να καλύψω το χρόνο αναμονής και μια ευχάριστη συζήτηση να περνάει η ώρα τους και η δικιά μου...δεν ξέρετε πόσο με πείραξε .περιττό να πω ότι στην εργασία μου δίνει το 1000 της 100..και η απορία μου είναι τι πρέπει να κάνω??? Να γίνει ψυχρή και απόμακρη?? Θα του αρέσει ?? Γιατί πρέπει όλη να θέλουν να σε αλλάξουν?? Γιατί ποτε δεν μας αποδεχόνται όπως είμαστε?? Σε τελική ανάλυση ποτέ δεν προσβαλα κανένα ποτέ δεν είναι κάτι κακο?? Δεν ξέρω τι να κάνω...