Originally Posted by
nemo
Ανασφαλεια είναι ολα αυτά και ολοι τα περάσαμε .
Αν δεν δουλέψεις με τον εαυτό σου αυτή η ανασφάλεια μια ζωή θα σε ρίχνει σε ακατάλληλους συντρόφους γιατι δεν θα είσαι μαζί τους επειδή πραγματικά περνάς όμορφα ,αλλα γιατί καλύπτεις την μοναξιά σου .
Δεν ξερω αν με καταλαβαίνεις αλλα αυτή ειναι η ρίζα που δεν θελουμε να μένουμε μόνοι μας .
Απο την στιγμή που αγάπησα και αποδέχτηκα εμένα θέλω να είμαι μόνη μου .
Αγαπω και με αγαπά ο πρώην μου βλεπόμαστε πολυ συχνά αλλά ειναι φιλική η αγάπη μας .
Η αγαπη δεν τελειώνει ,ο έρωτας τελειώνει και ειναι στο χερι μας αν θα συνεχίσουμε να έχουμε καλές σχέσεις .
Ηταν και ειναι υπεροχος άντρας και πατέρας για εμένα ,το ξέρει και το ξέρω οτι θα φροντίζουμε ο ένας τον άλλον ,αλλά μόνο οταν το θελουμε και οι δυο και στο πλαίσιο αυτών που ζήσαμε .
Μονο ετσι μπορώ και πάω παρακάτω και ισως ξεκινήσω και κατι άλλο που αχνοφαίνεται στον ορίζοντα και μου βγάζει κατι πολύ ερωτικό .
Δεν βιάζομαι όμως καθόλου αφήνω τον χρόνο και τα γεγονότα να μου δείξουν αν είμαι πραγματικά ερωτευμένη και αν θέλω να είμαι και πάλι μαζι σε ενα σπίτι με κάποιον αλλο άντρα .
Ακομα και το σεξ δεν βιάζομαι καθόλου ,αυτη τη φορά θα το ζήσω οπως θέλω με όλα τα συναισθήματα ,αν δεν μου τα βγάλει δεν κάνω σε κανέναν την χαρη που λενε .
Αλλωστε ποτέ δεν ημουν του εύκολου και δεν μπορώ να πω εκτιμήθηκε όποτε χρειάστηκε .
Αυτή τη φορά είμαι σε όλο αυτό για εμένα .