Ξερει κανεις τι ειναι αυτα τα συμπτωματα?
Γεια σε ολους, εδω και περιπου 1 χρονο εχω ενα προβλημα και δεν ξερω τι ειναι!
Δεν μου θυμιζει καμοια απο τις γνωστες παθησεις.
Εχω μια σχεση 3 χρονια με εναν ανθρωπο που αγαπαω παρα πολυ και μενουμε μαζι,οταν λοιπον εχουμε καποιον μικρο καυγα(ουτε καν καυγα) και ο συντροφος μου ας πουμε πχ μου μιλησει ψυχρα και δεν ασχοληθει μαζι μου,εγω αντιδραω λες και εποιασα τον αντρα μου με αλλη μετα απο 10 χρονια γαμου. Για να γινω πιο σαφης με ποιανει κατι σαν κριση -κρισαρα θα ελεγα- !Αρχιζω και κλαιω χωρις να ειμαι ικανη να σταματησω,με ποιανει ταχυπαλμια και συναισθημα απελπισιας,υπερβολικα εντονος θυμος και ψυχικος πονος(ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΘΕΑΤΡΟ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ).Τονιζω οτι το κλαμμα ειναι τοσο εντονο που δεν μπορω να μιλησω και τα νευρα μου τοσα πολλα που λεω αδιανοητα πραγματα εκεινη την ωρα,απο την πολυ ενταση με ποιανει πονος στο στηθος...Αυτο το πραγμα το παθαινω οχι οταν τσακωθουμε για κατι ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΜΟ ΜΑΣ και αδιαφορει.Δηλαδη μπορει να τσακωνομαστε υπερβολικα πολυ εντονα για κατι και να τον βλεπω οτι μου μιλαει,και ασχολειται με το θεμα (ακομα και αν φωναζει),αλλα αρκει να δειξει αδιαφορια για μια μικρη μας διαφωνια και να πει ας πουμε "ασε με τωρα παω για υπνο" και εκει να με ποιασει παλι η καταραμενη κριση!!Ειλικρινα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αλλο,δεν μπορω να καταλαβω τι παθαινω,γινομαι αλλος ανθρωπος,και δεν μπορω να ηρεμησω εως ωτου τα βρουμε και με παρει αγκαλια,μονο τοτε γινομαι παλι ο εαυτος μου!Εχω αρχισει και φοβαμαι,φοβαμαι πολυ....στον τελευταιο μας καυγα καταλαβα ποσο μεγαλο προβλημα εχω,εκλαιγα και φωναζα,δεν τον αφηνα να κοιμηθει.ποναγα σε ολο μου το σωμα και παρακαλαγα απο μεσα μου να πεθανω(αν ειναι δυνατον για κατι τοσο ασημαντο)μολις τα βρηκαμε του μιλησα ανοιχτα και του ειπα πως δεν ειμαι καλα...πως μαλλον εχω προβλημα....ειναι πολυ καλος ςνθρωπος και δεν του αξιζει να εχει διπλα του καποια που του κανει τετοια ακραια σκηνικα...Αυτος δεν παιρνει το θεμα στα σοβαρα,δεν τον ενοχλει γιατι λεει πως με αγαπαει τοσο που μπορει να αντεξει τα παντα και πως δεν εχω τιποτα απλα το παθαινω απο την πολλη αγαπη που εχει ο ενας για τον αλλον!Αλλα ξερω καλα πως δεν ειναι ετσι....εχω σοβαρο προβλημα...Το μυαλο μου παει στη μεταιχμιακη διαταραχη προσωπικοτητας αλλα φυσικα δεν ειμαι σιγουρη.Σας παρακαλω αν καποιος ξερει κατι για αυτα τα συμπτωματα και για αυτην την κατασταση ας μου πει...θελω να ακουσω αποψεις...δεν αντεχω αλλο αυτο τον πονο...δεν μπορω...!Να τονισω οτι ειμαστε μαζι 3 χρονια αλλα αυτα τα συμπτωματα τα εχω τον τελευταιο 1 περιπου χρονο...και επισης οτι δεν παθαινω αυτη την κριση σε κανεναν αλλο τομεα της ζωης μου(πχ επαγγελματικα,οικογενειακ� �) μονο με τον συντροφο μου.Συγνωμη εαν σας κουρασα απλα ηθελα να ξεσπασω,θα με βοηθουσε πολυ να ακουσω την γνωμη σας!!!!Σας ευχαριστω πολυ!