Στιγματισμός - Διαγραφή Ιατρικού Ιστορικού
Έγραψα φέτος για δεύτερη φορά πανελλήνιες (θετική), μίας και η πρώτη προσπάθεια απέτυχε. Που κολλάει αυτό με την διαγραφή ιατρικού ιστορικού;
Λόγο του άγχους μου και της πεσμένης διάθεσης μου η μητέρα μου με πίεση αρκετά να πάω σε ψυχίατρο, ο οποίος μου έγραψε αγχολυτικά και κάτι αντικαταθλιπτικά (το καλοκαίρι μετά από πανελελέ). Όμως έπειτα από μία πρόσφατη επίσκεψη σε άλλον ιατρό (λόγο γαστρεντερίτιδας) είδε το ιστορικό μου, δεν ξέρω ακριβώς πως, και σχολίασε την αγωγή που έπαιρνα με αρκετά προσβλητικό ύφος. Ένιωσα πολύ άσχημα, ένιωσα πλήρως εκτεθειμένη .
Είναι δυνατόν κάποιος όχι απλά να βλέπει τα πάντα για εμένα, αλλά να το σχολιάζει και από πάνω χωρίς να του δίνεται λόγος; Τελικά ισχύει το ιατρικό απόρθητο ή είναι μόνο στα χαρτιά;
Νιώθω τόσο άσχημα, που δεν θέλω να ξαναπάω σε οποιανδήποτε γιατρό γιατί θα δει και αυτός, και αν δεν το σχολιάσει μπροστά μου, σίγουρα θα σκεφτεί κάτι. Δεν έχω καν ιδέα άμα επηρεάζει και το κομμάτι της δουλειάς και αν θα με απορρίπτουν λόγο αυτού.
Οπότε πίσω στο τίτλο, γίνεται να το διαγράψω; Νιώθω υπερβολικά στιγματισμένη και με το βάρος των πανελληνίων να φεύγει σιγά σιγά, αντί να το χαίρομαι όσο έπρεπε, νιώθω άσχημα λόγο του συμβάντος.