Είμαι γκει, οι γονείς μου δεν το γουστάρουν και έχω σχέση
Θέλω να μοιραστώ με κάποιον την ιστορία μου
Είμαι 18 χρονών και μένω με τους γονείς μου. Καλές σχέσεις με την μητέρα μου, με τον πατέρα μου έτσι και έτσι. Έχω και έναν αδερφό που είναι το αιώνιο στήριγμα μου. Δεν του είχα μιλήσει για μενα το ήξερε όμως. Μια μέρα λέω ας του το πω. Μου λέει πως το ξέρει σχεδόν πριν το μάθω εγώ. Επίσης ξέρει και για το boyfriend.
Τα έχω με τον κολλητό μου. Συμμαθητές και μαζί ανακαλύψαμε για το τι μας αρέσει.Αγαπηθήκαμε πολυ, μας ένωσαν οι δυσκολίες. Αντιμετωπίζουμε διαφορετικά θέματα (πέραν το κοινό θέμα της ομοφοβίας). Αυτός βασικά έχει έναν κακοποιητικό πατέρα που τον δέρνει. Είναι αλκοολικός και αμόρφωτος. Ευτυχώς τώρα το χει ελαττώσει. Είναι πιο ευαίσθητος από μενα. Μοιάζει ζόρικος αλλά μέσα του είναι διαλυμένος. Κοροϊδεύει τον εαυτό του ότι δεν είναι γκει, μέχρι και σχέσεις υποτίθεται κάνει. Στην αρχή θύμωνα. Τώρα ξέρω πως απλά αποφεύγει να δει μια αλήθεια που δεν αντέχει να δει. Λέει πως μόνο μαζί μου νιώθει φυσιολογικός.
Εμένα πάλι δεν με ένοιαξε και ποτέ. Προσπαθούσα να το κρύβω από τους άλλους, όχι από εμένα.
Το δωμάτιο μου είναι το καταφύγιο μας. Όταν σάλευε τελείως ο πατέρας του πριν αρκετά χρόνια κοιμόταν αυτός και η μάνα του σε εμάς.
Ο πατέρας μου ψιλιαζόταν ότι είμαι γκει. Βλέπαμε όλοι μαζί μια σειρά, το μαέστρο με ένα θέμα που ταυτίστηκα. Αυτή η ιστορία με έκανε κομμάτια. Έχω κλάψει τόσο. Έδειχνε βιώματα που είχα και φοβήθηκα μην δείξει και το μέλλο, ειδικά με τον πατέρα του. Επίσης με έκανε να έχω την αυταπάτη ότι θα τους πω πως ειμαι γκει και όλα καλά.
Η μητέρα μου με θεωρεί άρρωστο, με λυπάται. Ο πατέρας θεωρεί πως θα καταλήξω να εκδίδομαι γιατί αυτό κάνουν οι γκει στο μυαλό του. Με ρώτησε αν τα έχω με τον "κολλητό" του είπα ναι. Τελικά καταλήξαμε να πλακωθεί με τον πατέρα μου ο οποίος πήρε το μέρος μου και πλακώθηκαν άσχημα.
Τα είπε στον πατέρα του κολλητού. Κατέληξαν πως αν πάψουμε να κάνουμε παρέα θα ξαναμπούμε στον σωστο δρόμο.
Εννοείται πως βρισκόμαστε απλά κρυφά και έξω.
Αλλά λέω ρε γαμώτο μου, γιατί να γίνεται όλο αυτό; Προσπαθώ να βρω μια λύση. Δεν θα το δεχτούν ποτέ φοβάμαι. Σκέφτομαι να την κάνω μαζί του και να πανε να..