Αρρυθμίες, έκτακτες, άγχος θανάτου, αρρωστοφοβία, ΒΟΗΘΕΙΑ!
Καλησπέρα σε όλους,
είμαι 44 ετών γυναίκα παντρεμένη με 2 παιδιά μικρά 6,5 και 8,5 ετών.
Υποφέρω την τελευταία εβδομάδα από αρρυθμίες τις οποίες τις πιάνει και το Apple watch (μακάρι να μπορούσα να βάλω εικόνα για να σας δείξω).
Εχω λίγες το πρωί και το βράδυ γίνεται πάρτυ! Χτες είχα ενα επισόδειο 40 λεπτων, απλά περίμενα να σταθεροποιηθούν οι παλμοί που μου έπαιζαν από 69-75 (ξερω ότι δεν είναι υψηλοί όμως ήταν ασταθείς) και σήμερα με έπιασε ένα 20 λεπτο επισόδειο στην παραλία που ήμουν μόνη με τα παιδιά μου και καθώς οδηγούσα που ευτυχώς κράτησε μόνο 7'. Την τρίτη έχω προγραμματίσει να βαλω 24ωρο χόλτερ, για να δούμε τι συμβαίνει, έχει ήδη προηγηθεί πριν 2-3 μήνες ένα τριπλεξ καρδιάς στο οποίο μου είπε οτι έχω πολυ δυνατή καρδιά και δεν εχω κάτι παθολογικό, μου βρήκε χαμηλή την καλή χοληστερίνη και μου συστησε άσκηση λόγω και πολλών περιττών κιλών. Εκτοτε προσπαθω΄3-4 φορές την εβδομάδα να περπατάω 4 χλμ την φορά και πραγματικά μου έκανε πολύ καλό.
Το θέμα είναι οτι έχω το άγχος του θανάτου, σκέφτομαι πως θα μπορέσουν τα παιδιά μου και ο άντρας μου να τα καταφέρουν χωρίς εμένα που δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι αυτή που φροντίζει για όλα εντός και εκτός σπιτιού. Σήμερα μάλιστα κάναμε και κουβέντα πως θα τα καταφέρει αν εγώ "φύγω" κάτι πολύ πολύ ψυχοφθόρο μιας και δεν θελω να φανταστώ πως θα νιώσουν τα παιδιά μου αν με χάσουν τα οποία μου έχουν και τα δύο τρελή αδυναμία! Σας τα γράφω και κλαίω με λυγμούς, φοβάμαι τόσο πολύ μην πάθω τίποτα ξαφνικό, προσεύχομαι συνέχεια να μη με στερήσει από τα παιδιά μου, αλλα οι αρρυθμίες με κάνουν χειρότερα!
Εδώ να προσθέσω πως έχω μια εξαιρετικά απαιτητική δουλειά σε περιοδικό, στο οποίο περνάμε πολύ στρεσογόνες καταστάσεις, αυτή τη στιγμή εχουν παραιτηθεί όλοι και εχω μείνει μόνη μου με ένα περιοδικό να το φερω εις περας μόνη μου (μιλαμε για μεγαλο και γνωστό τιτλο) τους 6 τελευταίους μήνες εχω ζήσει τσακωμούς με την διευθυνση, απληρωσιές, φωνές, πολλές υπερωρίες, πολλή δουλεια σε γρήγορους ρυθμους ώστε να προλάβω να το εχω ετοιμο στον χρόνο που πρεπει κλπ. Μάλιστα από τοτε ξεκίνησαν οι πρώτες μου έκτακες, και τότε πηγα και ψάχτηκα με τριπλεξ καρδιάς.
Υπάρχει περίπτωση οι αρρυθμίες να οδηγήσουν στον θάνατο, και μαλιστα ξαφνικό; Εχουν σχέση με έμφραγμα; Κάνουν ζημιά στην καρδιά. Υπάρχει περίπτωση να φύγουν;
Νιώθω ράκος, τα παιδιά μου συνέχεια με βλέπουν να κλαίω με το που έχω επισόδειο αρρυθμίας δεν το αντέχω αλλο αυτό που τους κάνω! Τα αγαπάω όσο τίποτα άλλο! :(:(:(:(
.