Γαμος σε κριση η χωρισμος
Καλημέρα,είμαι παντρεμένη 18 χρόνια με 3 παιδιά ηλικίες 12 και 10.Ειμαι 42 ετών και τόσο και ο αντρας μου.Εδω και καιρό αντιμετωπίζουμε διαφορά θέματα στο γαμο κυρίως τσακωμούς,επιθετικοτητα,μη τρυφερότητα μια γενική τοξικότητα.Σε αυτά τα χρόνια έχουμε εξελιχθεί σε ανθρώπους που θέλουν αλλά πράγματα.Εχει θέμα με τα οικονομικά κ μου μιλάει με άσχημο τρόπο γιατί θεωρεί ότι είμαι σπατάλη.Απο τη μεριά μου έχω διάφορα θέματα υγείας που έχουν επιβαρύνει τη ψυχολογία.μου και το γάμο μας.Ανα καιρούς έκανα συζητήσεις και χτύπαγα καμπανάκι αλλά ήταν απορωφημενος με αλλά θέματα και με έλεγε υπερβολική.Γενικα δεν εκφράζεται πολύ.. Εργάζεται πολλές ώρες και άλλαζε συνεχώς δουλειές για εξέλιξη και αυτό τον έκανε να νιώθει προσμονή και να μη σκέφτεται εμάς.Αγορασαμε και σπίτι πρόσφατα και πάλι είχε το μυαλό του κάπου.Απο πέρσι που ηρεμήσε με τέτοια θέματα όταν του ξανακάνω κουβέντα για το πως νιώθω μετά μου έλεγε ότι δεν ξέρει τι του φταίει,δεν νιώθει καλά μέσα στο γαμο και το βλέπει τώρα που το μυαλό του δεν είναι αλλού.ΕΑυτο το χρόνο έχουμε αναφερθεί και στο ενδεχόμενο διαζυγίου.Προσφατα μου ξαναέκανα τη κουβέντα ενώ είχαμε συζητήσει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε λίγο τη τοξικότητα ότι βλέπει πως δεν προσπαθεί και στεναχωριέσαι,δεν ξέρει γιατί.. ότι μπορεί να φταίνε όλες αυτές οι εντάσεις και αν φύγουν να είναι όλα οκ μπορεί και όχι.. Όταν του είπα να χωρίσουμε γιατί δεν μπορώ να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν με αγαπάει πια.μου είπε πως δεν το θέλει, θέλει να παμε σε ειδικό η να πάει μόνος του να καταλάβει τι φταίει.Εγω μια νιώθω ότι δεν αντέχω άλλο τη τοξικότητα και ότι μου λείπει η αγάπη και σκέφτομαι παρορμητικά να το τελειώσω τώρα γιατί έχει θιχτεί και ο εγωισμός μου μετα σκέφτομαι μη το μετανιώσω και πω πως δεν έκανα ότι μπορούσα.Τον αγαπάω ακόμα μέσα μου και θέλω να προσπαθήσω αλλά τον βλέπω κάθε μερα αφηρημένο,σκεπτικό και απόμακρο και δεν μπορώ να το διαχειριστώ ούτε ξέρω τι στάση να κρατήσω.Σορυ για το σεντόνι.