Quote:
Originally posted by savant
Νοιώθω ότι περνάω τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου : Πιεσμένος από παντού, μόνος, με τα προβλήματα να με ζώνουν και το χειρότερο είναι πως δε βλέπω φως πουθενά.
Αισθάνομαι ότι η ζωή μου είναι καμμένο χαρτί...
Πίεση στη δουλειά, εχθρικές καταστάσεις ειδικά όταν λέω κατάμουτρα στους αρμοδίους τα λάθη τους, πνιγμένος από το άδικο, αποξενωμένος από τους φίλους μου (αν είναι φίλοι), γονείς που μεγαλώνουν και ακουμπάνε όλο και πιο πολύ πάνω μου, σε μένα που δε πρόλαβα να ζήσω και όλα μα όλα που φαίνονται πως φθίνουν και αλλοτροιώνονται. Ακόμα και ο ύπνος μου δε με ξεκουράζει, βλέπω στενάχωρα όνειρα και ξυπνάω σχεδόν πάντα με αίσθημα άγχους και δυσθυμίας.
Η δουλειά μου μου ξυπνάει το αίσθημα για το πόσο ανυπεράσπιστος είμαι. Επανήρθε η ...φαντασίωσή μου ότι χειροδικώ με ιδιάιτερη βία στον προϊστάμενό μου τον οποίο θεωρώ από τα μεγαλύτερα καθάρματα που βρέθηκαν στο δρόμο μου και δε μπορώ να κάνω αλλιώς καθώς έχω σχέση εξάρτησης.
Το κακό είναι πως έχω χάσει την εμπιστοσύνη στους ειδικούς..
Πριν 3 χρόνια ξεκίνησα μια πανάκριβη συμβουλετική η οποία με βοήθησε το πρώτο μισό, δε μου είπε τίποτα στο δεύτερο μισό και με εξάντλησε οικονομικα.
Πριν ένα χρόνο επισκέφθηκα ψυχίατρο-νευρολόγο ο οποίος διέγνωσε μια κατάθλιψη και με ...χαπάκωσε (με μισή δόση tranxene και sroxat). Δε λειτούργησε όμως
Λίγο μετά έκανα το λάθος και άκουσα τη συμβουλή ενός φίλου μου και πήγα στον ψυχίατρο που μου συνέστησε και κακώς δεν έφυγα από τις πρώτες επισκέψεις μιας και δε ταιριάζαμε καθόλου (πριβέ μπορώ να σας πω διαγνώσεις του που με κάνανε έξαλλο και ενοχικό).
Τώρα το παλεύω μόνος.
Προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά των πραγμάτων.
Αλλά δεν...
Σήμερα επανήρθε η εικόνα που χειροδικώ μέχρι θανάτου στον αχρείο προϊστάμενο που κατέστρεψε ίσως τα καλύτερα χρόνια μου (και όχι μόνο εμένα) . Μπορεί και να φαίνεται στο πρόσωπό μου , ίσως και να παραμιλάω
Μήπως το πρόβλημά μου δεν είναι ψυχολογικό...??
Δυστυχως ειναι φιλε μου...