Καλησπέρα σε όλους. Μετά από συζήτηση με τον γιατρό μου μου είπα να ανεβάσω την δόση του αντικαταθλιπτικου σε 30 mg. Στο φυλλάδιο όμως γραφεί σαν μέγιστη δόση τα 20 . Και φοβάμαι. Υπάρχει κάποιος με ίδια εμπειρία..; Ευχαριστώ
Printable View
Καλησπέρα σε όλους. Μετά από συζήτηση με τον γιατρό μου μου είπα να ανεβάσω την δόση του αντικαταθλιπτικου σε 30 mg. Στο φυλλάδιο όμως γραφεί σαν μέγιστη δόση τα 20 . Και φοβάμαι. Υπάρχει κάποιος με ίδια εμπειρία..; Ευχαριστώ
Συνήθως από ότι ξέρω οι ψυχίατροι δίνουν μέχρι ,20 .30 δίνουν σε ειδικές περιπτώσεις.αλλα όπως και να χει κανείς ότι σου είπε ο γιατρός σου εφόσον τον εμπιστεύεσαι
στο συγκεκριμενο γινετε υπεβαση συχνα, εχω ακουσει οτι φτανουν και 40mg... ειτε ακολουθας την υπερβαση, ειτε μενεις στα συνιστωμενα του παρασκευαστη
Και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τα επακόλουθα..της υπέρβασης?!
Το άγχος σου ή η κατάθλιψη υπερισχύει;
Είναι συχνό φαινόμενο τα μυοσκελετικά με ψυχολογικό αίτιο αλλά μήπως δεν βολεύει και το στρώμα; Κι εγώ βλέπω εφιάλτες, όταν τους θυμάμαι δηλαδή, ευτυχώς συνήθως δεν θυμάμαι τα όνειρα. Απ'την απάντηση σου φαίνεται να δίνεις έμφαση στο πώς αισθάνεσαι σωματικά. Μπορεί να οφείλεται και στον κακό ύπνο το πως αισθάνεσαι το πρωί.
Αύριο θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Έχω παρατηρήσει ότι όσο είμαι έξω κ απασχολω το μυαλό μου δεν με πονάει η πλάτη ..τι να πω ...
Και σου κάνει εντύπωση; Η εσωστρέφεια, η μοναξιά, η κακή διάθεση, η σωματική κακουχία είναι φαύλος κύκλος. Είμαστε ένα, σώμα και ψυχή. Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε. Το έχω διαβάσει και σε βιβλίο ότι το που εστιάζουμε είναι πολύ σημαντικό για τη διάθεση. Καλή αρχή.