Εκτεταμένο άγχος και κρίσεις
Καλησπέρα παιδιά αυτός ο μήνας δεν μ έχει πάει καθόλου καλα , καταρχάς έχω βγει σε άδεια όλα ξεκίνησαν απο τότε π ξεκίνησε η άδεια μου πήγα Ιαπωνία με τον αδερφό μ μακρινό ταξίδι κουραστικό διαπιστώνω στην υγεία μ ότι κουράζομαι εύκολα με πιάνει άγχος και στρες στις διακοπές μ που να δούλευα κιόλας υποτίθεται θ έπρεπε ν το απολαμβάνω ο αδερφός μ μιλάει απότομα μερικές φορές και με πιάνει φόβος και αναστάτωση δεν ξέρω αν συμπίπτουν με το γεγονός ότι πριν ένα μήνα δεν μ ήρθε καν περίοδος τώρα μ ήρθε αλλά δεν είναι κανονική ΡΟΗ συν ότι στο στήθος έχω βγάλει πολύ έντονες φλέβες , μετέπειτα λοιπόν γύρισα Ντουμπάϊ από Ιαπωνία για μια μέρα και τώρα γύρισα Ελλάδα για δυο εβδομάδες με έχουν πιάσει τα κλάμματα δεν μπορώ ν κοιμηθώ παρατεταμένο το άγχος ν θέλω ν γυρίσω πίσω και πάλι αίσθηση φόβου και μούδιασμα στα χέρια και στα πόδια έπαθα σήμερα δεν ξέρω τι μ συμβαίνει άρχισε και η μητέρα μ τα δικά της επειδή έβαλα κιλά και καλα ποιος θ με προσέξει και τέτοια μετάνιωσα π ήρθα σπίτι με στρες άρουν και αγχώνουν συν έμεινα χωρισ Λεφτά εξαιτίας τους το κλίμα είναι ασφυκτικό κάνω υπομονή να φύγω…