Originally Posted by
WildHoney
Δε θέλω να κάνω διαλείμματα λογικής, ούτε άλματα λογικής. Έχω τη λογική σε μεγάλη εκτίμηση, και ελπίζω να την έχω πάντα κοντά μου, χεχε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις φυσικά τι θα γίνει στο μέλλον. Νομίζω πως το συναίσθημα μπορεί εύκολα να χειραγωγηθεί, ιδιαίτερα ο φόβος, γι αυτό το χρησιμοποιούν οι πολιτικοί και οι θρησκευτικοί fruitcakes. Οπότε, αυτό που κάνω είναι απλά όταν χρειάζομαι αυτό που λες (θα το ονομάσω ενδυνάμωση λογική, γιατί το διάλειμμα όπως είπα σημαίνει ότι την υπόλοιπη ημέρα είμαι looney tunes). Εκπτώσεις λογικής υπάρχουν επίσης, δε θέλω να τις κάνω. Προσπαθώ να παρατηρώ και μένα, γιατί στη ζωή η ψυχολογική κατάσταση δεν είναι ίδια, να με βλέπω και να ζητάω από το δικό μου σύστημα στήριξης επιπλέον ενδυνάμωση μέχρι να πατήσω ξανά σταθερά στα πόδια μου. Είμαι σίγουρη πως μας έλκουν άνθρωποι που μοιράζονται ίδια πράγματα με μας, πώς αλλιώς; Στα άτομα αυτά λοιπόν καθρεφτιζόμαστε, ενδυναμωνόμαστε και βρίσκουμε στήριξη, feedback, μοίρασμα.
Δεν ξέρω αν απάντησα σε αυτό ακριβώς που εννοούσες, χα χα. Επίσης, προσπαθώ να μαθαίνω με ποιους τρόπους κάποιοι χειραγωγούν. Συναισθηματικά, πολιτικά, με τι τρόπους και ποια κόλπα.