Ρε παιδιά κάθε φορά που κάθομαι μόνος δεν νιώθω καλά παθαίνω εύκολα πλήξη δεν έχω ακόμα εσωτερικό μονόλογο νιώθω το κεφάλι μου άδειο σαν να μην μπορεί να με κάνει παρέα το μυαλό το έχει κανείς άλλος αυτό η ξέρετε άμα με τον καιρό καλυτερεύει
Printable View
Ρε παιδιά κάθε φορά που κάθομαι μόνος δεν νιώθω καλά παθαίνω εύκολα πλήξη δεν έχω ακόμα εσωτερικό μονόλογο νιώθω το κεφάλι μου άδειο σαν να μην μπορεί να με κάνει παρέα το μυαλό το έχει κανείς άλλος αυτό η ξέρετε άμα με τον καιρό καλυτερεύει
Μηπως εχεις καταθλιψη, σε κουραζουν οι σκεψεις σου; Κατα τα αλλα να μπορεις να αδειασεις το κεφαλι σου και να μην σκεφτεσαι τπτ ειναι ικανοτητα που πολοι δεν εχουν.
Εμένα μου πήρε ένα μισο χρόνο να συνέλθω. Πόσο καιρό έχει περάσει από το τελευταίο ψυχωτικό επεισόδιο?
Στο γιατρό σου το έχεις αναφέρει?Τι χάπια παίρνεις?
σκληρη η μοναξια φιλε ειμαστε μονοι μας ολοι ειναι μονοι τους απλα εμεις εχουμε της σκεψεις απο το κοινωνικο ρατσισμο και αυτο αντανακλαει μεσα μας.
Εγώ όταν μένω μόνος ή είμαι στον υπολογιστή αρχίζουν οι φωνές ανα στιγμές. Αν και είμαι με Abilify και Risperdal οι φωνές συνεχίζουν αν και συνήθως είναι θετικές και αρεκτά ήπιες.