Είμαι πολύ ευάλωτη.. με στεναχωρεί
Έχω Άσπεργκερ, δεπυ και μια διαταραχή παρόμοια με επιληψία. Οι γονείς μου πότε δεν με αποδεχθηκαν και δεν ήθελαν να κάνω θεραπείες, εχουν ταμπού με τους ψυχολόγους. Έφυγα σε άλλη χώρα με όποιον να'ναι, με έναν άνθρωπο που δεν μου έδειχνε αφοσιωση αλλά ήμουν απελπισμένη να φύγω. Δεν με έπαιρναν στις δουλειές στην Ελλάδα. Μετά μίλαγα με μια κυρία που έχει γιο με ασπεργκερ, νόμιζα πως ήταν μητρική φιγούρα και εν τέλει ήθελε να με κάνει δωρεάν παιδαγωγό και ψυχολόγο του 30χρονου γιου της. Είχα περάσει σε μια σχολή στην περιοχή της πριν πολλα χρόνια και δεν με ενδιέφερε να παω.. μου είπε να πάω εκεί να μείνω στην εστία και να βοηθάω τον γιο της να βρει εργασία και να αποδεχθεί πως έχει Άσπεργκερ. Δηλαδή να με εκμετάλλευτει μάλλον εχει σκοπό. Και στο σχολείο είχα μια παρέα που είχαν καταλάβει ότι οι γονείς μου είναι.. απών γιατί αυτές όλο τηλέφωνο της έπαιρναν κάθε 5 λεπτά και τις πηγαινοεφερναν με το αμάξι, εμένα τίποτα. Εκεινες μου μίλαγαν άσχημα και οταν σταμάτησα να τους μιλάω πήγαν στους γονείς μου και τους είπαν ότι έχω μπλεξει με κακίες παρέες και ένα κάρο πράγματα. Εκείνοι τις πίστεψαν, μαζί και η αδερφή μου και μου φώναζαν. Μισώ το ποσό ευαλωτη με βλέπουν οι άλλοι. Με το που γνώρισα την σχέση μου, γυρνάει η αδερφή μου και μου λέει να προσέχεις να μην νομίζουν ότι είσαι κάνα "ξεμπαρκο". Και όμως είμαι, σαν αδέσποτο είμαι. Με αναπηρία 70% είμαι μόνη μου από όταν γεννήθηκα, ούτε λίγη στήριξη. Είμαι σαν ορφανό. Το βλέπουν οι άλλοι. Ειδικά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που η οικογένεια και οι γονείς παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο. Εχω βρεθεί σε σχέση που έχω φάει ξύλο και ήμουν μόνο 19 ετών. Από τα 15 έχω σχέσεις που μου φαίρονται χάλια.