Στα δικαστήρια 6 χρόνια με αδερφή νάρκισσο...
Εχετε καμμιά παρόμοια εμπειρία με δικαστήρια; Μακάρι να μπορουσε κάποιο δικαστήριο να ορίσει πραγματογνώμονα να την εξετάσει.... Εχουμε κοινή περιουσία μαζί. Σπίτι, επιχείρηση που έκλεισε, χωράφι, διαμέρισμα. Δεν την νοιάζει τιποτα να μοιρ΄΄ασουμε. Προσπαθεί μαλλον να με εξουθενώσει οικονομικά (έχω δώσει πάνω απο 20.000 σε δικηγορους αυτά τα χρόνια) και ψυχικά για να τα πάρει όλα... Ακόμα χειρότερο ο σύζυγος ο προικοθήρας είναι αυτός που την φουσκώνει και τη σιγοντάρει.... Απο το καιρό που παντρεύτηκε άλλαξε. Πιο πριν είχε εκρήξεις, έκλαιγε αλλά δικαστήρια δεν έκανε...
Μου έχουν φύγει 2 δικηγόροι με την ίδια ερώτηση: "Ειναι τρελλή ή το παίζει;"
Είναι δυνατόν να μην είναι; Να είναι ο γαμπρός μου πίσω απ'ολα; Πως να είναι η ζωή της άραγε με εκείνον; Αυτός είναι ενας άχρηστος, αμόρφωτος, θερμοκέφαλος τεμπέλης που ούτε λύκειο δεν έχει τελειώσει.... Είχε κι αυτός δικαστικά με τον αδελφό του γιατί οι γονείς του του τα είχαν αφήσει όλα επειδή ήταν άχρηστος...
Κλείνοντας ξέρετε περιπτώσεις που έχει θεραπευτεί ο ναρκισσισμός; Δεν ξέρω ακριβώς πως και πότε προήλθε: Απο υπερβολική ψυχολογική πίεση; Απο πολύ αγάπη-κανάκεμα;