Φίλος με ψυχωσικό σύνδρομο για 4η φορά.
Γεια σας. Αδερφικός μου φίλος αντιμετωπίζει σύνδρομο στα 25 για 4η φορα. Εχω τραβήξει πολλά καθως την προηγουμενη φορα όταν είμασταν μαζι ήμουν το επίκεντρο των παραισθήσεων του, και καλά ότι του βρίζω τη μάνα και άλλα βαρειά. Διάβασα πολλά μόνος μου για την αρρώστεια του μιας και η οικογένεια του δεν έκατσε να μου εξηγήσει ποτέ ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Ήταν καλά για 2 χρόνια, με Ampilify, αλλά ξανάρχισε τον τελευταιο χρόνο την σπασμωδική χρηση κάνναβης. Όταν το έμαθα, τον απείλησα ότι δεν θα τον ξαναστηρίξω γιατι βγάζει μόνος του τα μάτια του, και επέμενε συνεχώς ότι λόγω αγωγής δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Τώρα νιώθω προδομένος και δεν έχω θέληση να βοηθήσω άλλο, μιας και έχω αυτην την περίοδο πολλα προβλήματα. Δεν αντέχω το βλέμμα του όταν με κοιτάει σαν να διαβάζει τη σκέψη μου ούτε τις ίδεες που εκφράζει ούτε τίποτα. Δεν διάβασα πολλά ποστ λόγω έκτακτης κατάστασης και οποιαδήποτε γνώμη και κουβέντα υποστήριξης είναι ευπρόσδεκτη. Το msn μου είναι [email protected] θα ήθελα πολύ να μιλήσω με κάποιον που έχει εμπειρία.