Καλησπέρα παιδιά εχθές ξεκίνησα το ladose και σήμερα έχω μια αναγούλα σαν τάση για εμετό κάτι τέτοιο το έχει νιώσει κανείς αυτό με το ίδιο φάρμακο ευχαριστώ
Printable View
Καλησπέρα παιδιά εχθές ξεκίνησα το ladose και σήμερα έχω μια αναγούλα σαν τάση για εμετό κάτι τέτοιο το έχει νιώσει κανείς αυτό με το ίδιο φάρμακο ευχαριστώ
Το ladose κανει τέτοια . Επισης θελει χρονο να δρασει . Είναι καλο φαρμακο και κανει δουλιτσα . Θελει υπομονη και καλη διαχειριση .
Πως είναι τα πράγματα σήμερα ;
Σήμερα λίγο λιγότερο επικοινώνησα με τον ιατρό μου και μου είπε να τροο κάτι τη ορα που το περνώ
Και εγώ βρίσκομαι στην 27η μέρα χρήσης του Ladose . Βλέπω σταδιακά κάποια βελτίωση αλλά το άγχος παραμένει . Συνήθως εμένα με πιάνει στις 40-45 μέρες καλά . Βέβαια αυτή τη φορά πάω με μεγαλύτερη δόση και ο γιατρός μου μου είπε ότι θα δω αποτελέσματα πιο γρήγορα . Βέβαια , η μεγαλύτερη δόση έχει και τις ανάλογες παρενέργειες . Ελπίζω να δω αποτελέσματα γιατί έχω ταλαιπωρηθεί πολύ . Εσύ πως είσαι ;
All treatments have side effects. Effectiveness is essential. Learn more about treatments. Learn about real diseases or geometry dash lite