Έχω αρνητικά σύναισθηματα
Φαινομενικά έχω την τέλεια ζωή ωραίο σπιτι καλό σύζυγο και δυο υγιή γκυκα παιδάκια 1και 3 ετών .ομως αισθάνομαι μόνη μου η μαμά μου είναι μεγάλη σε ηλικία κ έχει προβλήματα υγείας κ πρέπει να την φροντίζω έχω δυο αδερφές αρκετά μεγαλύτερες μου που πάντα πίστευαν πως ήμουν προνομιούχα κ ποτέ δεν αφουγκραζόταν τι τους έλεγα (πάντα τ δικά τους προβλήματα ήταν και είναι πιο σημαντικά απ τα δικά μου)και πάντα εγώ πρέπει ν τρέχω να τις βοηθάω (το θεωρούν αυτονόητο και δεδομένο)ο σύζυγος μου δουλεύει αρκετές ώρες και όταν είναι στο σπιτι δεν βοηθάει και πολύ η πεθερά μου είναι η κλασική πεθερά που θέλει ο γιος της να είναι πασάς κ να μην κάνει τπτ στο σπιτι τ και τ παιδιά του .χρειαστηκε να την γιατροκομισω και αυτήν για αρκετό καιρό σε σημείο π αισθάνθηκα ότι εκμεταλλεύτηκε την καλή μου πρόθεση και γενικότερα αισθάνομαι μοα πίεση από παντού όλοι περιμένουν από εμένα πράγματα αλλά κανείς δεν μ προσφέρει τπτ να με βοηθήσει έστω με τα παιδιά να μ τ κρατησει δυο ώρες μια φορά στο τόσο να χαλαρώσω ! Έχω παρατήσει τον εαυτό μου έχω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης γενικά είμαι στον πάτο !δεν έχω άνθρωπο να τ ανοιχτή και να με νιώσει μια φιλη έχω αλλά καταλαθος ξέρω πως Ότο της εκμυστηρεύομαι τα κουτσομπολεύει με τους δικούς της κ ίσως ν χαίρεται με άσχημες καταστάσεις όμως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με ακούει κ μ δίνει μια συμβουλή !θυμωνω με όλους κ πιο πολύ με εμένα! Θέλω ν βελτιώσω τη ζωή μου