Quote:
Originally posted by Sofaki
Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί παρακαλούσα να με πάρουν απο μια δουλειά φροντιστήριο πάλι και τωρα που εγινε δεν ξερω αν θέλω να παω. Μου δίνουν τη μελέτη ολων των παιδιών του φροντιστηρίου απο τη junior a μεχρι την e class ενω ειχαμε συμφωνήσει να κανω 7 ωρες τη βδομαδα στην junior a. Εχω πελαγώσει, χτες πρεπει να επαθα κρίση πανικού αλλά ειναι δυνατον να διαρκει 2 ωρες? Δεν μπορουσα να παρω ανασα και νομιζα οτι καποιος μου σφιγγει το στερνο. Στο μεταξύ η δουλεια μου στο δημοσιο λήγει 29 Οκτώβρη δηλαδή για 1,5 μήνα πρεπει να ειμαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ στη δουλεια. Δεν ξερω θα ξανακυλήσω μου φαινεται...:(
Αν ήμουν οπως πριν δεν θα ειχα προβλημα νομιζω να κανω και τα 2 για 1,5 μηνα τωρα ομως δεν νομιζω να αντεξω. Σκεφτομουν μηπως σταματησω την πρωινή δουλειά αλλα δεν θελω να το κανω για το γαμωτο. Ειμαι 17 μηνες τους 6 εκανα 3 δουλειες, τους 5 μετα είμαι με τα ψυχολογικα μου και ομως καταφερα να φτασω τους 17 μηνες δεν θελω να το παρατησω. Γενικά τιποτα δεν παραταω στη ζωή μου ολα τα φτανω μεχρι τελους. Αφήστε που νιωθω φοβερη υποχρεωση στους συναδελφους μου εδω και στην διευθυντρια γιατί μου σταθηκαν πολύ με τον πανικό και ολα αυτά και πηρα 15 μερες αδεια τον Αύγουστο τον οποιο θα πληρωθω ενω δεν δικαιώμουν αδεια.
Ειναι πραγματικα συγκινητικη η προσπαθεια σου , να παλεψης μεχρι τελους ενα στοχο ζωης που φοβαμαι πως ενδοψυχα , αυτο που σε γεμιζει αγχος δεν ειναι το αντικειμενο της δουλειας οσο η αβεβαιοτητα του επαγγελματος...