Γιατί οι άλλοι κοιτάνε να με εκμεταλλευτουν;
Έχω ασπεργκερ, δεπυ και δυσαριθμησία. Έχω γονείς που δεν με ήθελαν από μικρή. Ήταν πάντα απόμακροι και ειχαν ταμπού στις αναπηρίες και για τους ψυχολογους. Οπότε δεν έλαβα θεραπείες μέχρι το 2022. Από το σχολείο πολλά παιδιά που τα είχαν παρατήσει οι παρέες τους ερχόντουσαν και μου κολλούσαν. Μου φαιροντουσαν άσχημα. Εγώ δεν το καταλάβαινα, μου τα εξήγησε αυτά η ψυχολόγος, μου είπε ότι δεν ήταν καλες φίλες γιατί τις είχαν διώξει οι παρέες τους και όλες είχαν αυτό το κοινό μοτίβο. Εγώ χαιρόμουν που κάποιος ήθελε να με κάνει παρέα και επειδή έτρωγα μπουλινγκ από την οικογένεια και συμμαθητές, νόμιζα ότι είναι αναμενόμενο και από φίλους. Άκουγα πολλά σχόλια από παρέες και συμμαθητές ότι είμαι πολύ περίεργη και "ιου" για να έχω σχέση. Έτσι κατέβασα μια τυχαία εφαρμογή στα 15 και άρχισα να βγαίνω κέντρο Αθήνα με διάφορους άκυρους. Ήταν μεγαλύτεροι και οταν ήμουν ανήλικη ηταν ενήλικες. Συνέχισα μέχρι και οταν ήμουν ενήλικη να έχω αυτή την εφαρμογή. Ο ένας έμενε Αγγλία για 10 χρόνια και τον απελασαν γιατί μοίραζε ναρκωτικά σε ανήλικες και οι γονείς ενος κοριτσιού το κατάλαβαν. Μου τα είπε και είπε πως πρόκειται για παρεξήγηση και εγώ αυτό το πίστεψα.. ήρθαμε σε επαφή χωρίς προφύλαξη, μετά από αυτό μου είπε πως έχει πάει με 44 γυναίκες στην Αγγλία. Εγώ δυστυχώς έχω σαν συμπτωμα άγνοια κινδύνου πολύ συχνά και λέω επίσης και πολλά προσωπικά μου σε άτομα που μόλις γνώρισα κλπ. Μου το επισήμαναν ειδικοί σαν ένα σύμπτωμα που πρέπει να προσέχω πολύ και πως ειμαι ευάλωτη απο τη στιγμή που οι γονείς μου δεν είναι αρκετά προστατευτοι. Επίσης πρόσφατα έφυγα εξωτερικό για μια σχέση από απόσταση και επειδη ήθελε να χωρίσουμε ήμουν χάλια και έπισκεφθηκα τα επείγοντα για να ρωτήσω πως μπορώ να δω ψυχολόγο, ενας γιατρός ξένος από Αφγανισταν μου είπε να κοιμηθώ μαζί του σε ξενοδοχείο σε άλλη πόλη. Μου είπε ότι με αγαπάει και οτι αν πω όχι θα τον πληγώσω, μόλις είπα ότι έχω Άσπεργκερ μου φέρθηκε σαν να εχω χαμηλή νοημοσύνη. Πάλι καλά που το είπα σε κοντινό μου πρόσωπο και μου εξήγησ ότι αυτά τα λόγια που λέει είναι υπερβολικά και πως αυτό είναι παράνομο και οτι υποτιμάει την νοημοσύνη μου και ότι σε αυτές τις χώρες η γυναίκες δεν έχουν αξία. Η σχέση μου δεν ήθελε να συζησουμε και επίσης δεν του άρεσε η σχέση εξ αποστάσεως. Για να μην τον χάσω, νοίκιασα ένα δωματιο σε σπίτι με συγκατοίκους από το Μπαγκλαντές καθώς δεν είχε άλλο, με κορόιδευαν, μου έδιναν τσιγάρα και αλκοόλ, ερχόντουσαν φίλοι τους και με βρίζανε, με έβαζαν να καθαρίζω επειδή είμαι γυναίκα και καλά. Επισης μια γυναίκα σε ένα γκρουπ στο ΦΒ μου έστειλε μήνυμα για συμπαράσταση και μου έλεγε να αφησω το εξωτερικό και να περάσω σε πανεπιστήμιο στην πόλη της για να πάω να προσέχω τον γιο της με αυτισμό δωρεάν. Ο γιος της είναι 32 και οι γονείς μου είπαν ότι δεν έχω καμία σχέση με τον γιο της και να με αφήσει ήσυχη. Γιατί τόσοι άνθρωποι θέλουν να με εκμετάλλευτουν και εγώ γιατί πάντα έχω τόση αφέλεια ρε φίλε. Κάθε φορά που βγαίνω έξω στον κόσμο είτε θα φάω μπουλινγκ ή κάποιος θα θέλει να πάρει κάτι από εμένα και νομίζει ότι μπορεί να το πάρει εύκολα γιατί έχω Άσπεργκερ. Επίσης η τελευταία μου σχέση με χτύπαγε και με ήθελε μόνο για το ερωτικό κομμάτι. Με χτυπήσε μπροστά σε πολύ κόσμο μια φορά, σε στάση λεωφορείου και κάλεσαν την αστυνομία οι περαστικοί. Είμαι 23 και εχω περάσει ένα κάρο. Θα με γράψουν στις ειδήσεις καμία μέρα, ποιος ξέρει τι θα μου κάνει κανείς. Θα ήθελα να μπω σε καμία δομή υποστηριζομενης διαβίωσης.