ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
Σας χαιρετώ,
Με λένε Κωνσταντίνα τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου, είμαι 43 ετών, συμπορεύομαι με την Γενικευμένη Αγχώδη Διαταραχή.
Στον ακόλουθο σύνδεσμο περιγράφω την ζωή μου μαζί της:https://toagxoskaiego.blogspot.com/.
το γνωρίζω ότι δεν είμαι η μόνη ούτε μόνη μου σε αυτό, αλλά κάποιες φορές αισθάνομαι μοναξιά και αβοηθησία.
Δεν γνωρίζω άλλους ανθρώπους με Γενικευμένη Αγχώδη Διαταραχή.
Πως επηρεάζει άραγε την καθημερινότητα κάποιου άλλου;
ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΧΩΔΗ ΔΙΑΤΡΑΧΗ
Quote:
Originally Posted by
Babis1974
Καλησπερα...ειμαι ο babis...50 ετων πια...εχω γαδ απο 21 ετων αλλα το ανακαλυψα τωρα ...αφου κανενας δεν ιπε τι εχω κ ετρεχα σε γιατρους καρδιολογπυς κλπ κλπ ...εμενα με εχει επηρεασει με εξαρσεις κ υφεσεις...πολυ γυμναστικη αλλα κ πολυ σωματοποιηση τ αγχους....υπομονη κ μονο υπομονη....τι αλλο να πω....πολλα θ μπορουσαμε να λεμε αλλα θελει πολλες ωρες να μιλαμε...θα πω κατι αισιοδοξο...δοξα το θεο συνεχιζουμε τον αγωνα μας...
Η ουσία του άγχους είναι σε μια φράση που έχει ειπωθεί από τον Επίκτητο παρά πολλά χρόνια πίσω:" Οι άνθρωποι ταράζονται όχι από αυτά που συμβαίνουν αλλά από την άποψή τους για αυτά που συμβαίνουν."
Το δύσκολο σε αυτό είναι η εφαρμογή του, καθώς το υποσυνείδητό μας και η χημεία μας παίζουν κάποιες φορές χωρίς την λογική μας.