Παγιδευμένη στη δουλειά μου
Καλησπέρα σε όλους.
Όπως λέει και ο τίτλος είμαι κυριολεκτικά παγιδευμένη στη δουλειά μου η οποία είναι μια κόλαση και κάθε μέρα γίνεται χειρότερο. Εργάζομαι για τη καλοκαιρινή σεζόν σε ένα ξενοδοχείο, όπου μου παρέχουν διαμονή και μένω εκεί...δεν μπορώ να φύγω από εκεί όσο και αν το θέλω καθως είναι αυτή τη στιγμή η μόνη πηγή εσόδων μου συν ότι αν φύγω χάνω όλα τα φιλοδωρήματα τα οποία μοιραζόμαστε στο τελος της σεζόν και είναι πολλά. Επιπλέον ούτε επίδομα ΟΑΕΔ θα πάρω μέχρι να ξαναβρώ δουλειά που δεν ξέρω πως και αν θα βρω κάτι τέτοια εποχη.Θα έχω χάσει πολλά αν φύγω...αλλά κάθε πρωί ξυπνάω λαχανιασμενη, κλαίω με λίγμους πολλές φορές , σκέφτομαι πως θα περάσει η μέρα. Δεν μπορώ να φάω τίποτα ούτε να κοιμηθω. Προφανώς δεν έχω φίλους εκεί, η ζωή μου είναι δουλειά - δωμάτιο (το οποίο δεν έχει ούτε παράθυρο). 7 μέρες την εβδομάδα, 10 ώρες τη μέρα...δεν αντέχω άλλο...δε υπάρχει διαφυγή, θέλω μόνο κάπου να ξεσπάσω κάπου να μιλήσω. Είμαι εκεί από το Απρίλη και πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο ακόμα. Δε ξέρω πως θα τα καταφέρω. Συν ότι τα σώμα μου πλέον δεν μπορεί να ανταποκριθεί, πονάνε τα κόκαλα μου, η μέση μου τα πόδια μου...συγνώμη για τη μιζέρια