Ενδιαφερομαι για ηπια ηρεμιστικα η αντικαταθλιπτικα χωρις να εχουν ψυχικες παρενεργειες η εξαρτηση . Αν γνωριζει καποις κατι ας ποσταρει αλλα θελω να ειναι σιγουρος οτι το ταδε φαρμακο δεν χρειαζεται συνταγη.
thnx
Printable View
Ενδιαφερομαι για ηπια ηρεμιστικα η αντικαταθλιπτικα χωρις να εχουν ψυχικες παρενεργειες η εξαρτηση . Αν γνωριζει καποις κατι ας ποσταρει αλλα θελω να ειναι σιγουρος οτι το ταδε φαρμακο δεν χρειαζεται συνταγη.
thnx
χμμ ισως φυσικες λυσεις οπως βοτανα κλπ...δεν ξερω να κατατοπισω,δεν εχω ασχοληθει.
ξερω για τη βαλεριανα,σε τσαι και χαπια για μειγμα βποτανων σε μαγαζια με βοτανα βαλεριανα-μελισσιχορτο κτλ για το eazy cool kai to neyrotοne tis powerhealth και το σουιντεν μπιτερ κανει καλο.απο αυτα μονο τσαι βαλεριανας δοκιμασει και προσωπικα με ηρεμει.
exei se farmakia an rothseis fytika omos.auta.
τα αντικαταθλιπτικά δίνονται και χωρίς συνταγή γιατρού αλλά πως θα πάρεις χωρίς την γνώμη του γιατρού;ολα τα αγχωλιτικά έχουν κόκκινη γραμμή που σημαίνει ειδική συνταγή
ξερει καποιος αν η βαλεριανα τις σολγκαρ πουλιεται σε φαρμακειο η μονο σε καταστημα με φυτικα σκευασματα?
Ολγάκι καλημέρα. Αν ο/η φαρμακοποιός συνεργάζεται με την εταιρεία μπορεί να στο παραγγείλει. Εγώ έτσι κάνω με τη δικιά μου.
:)
thanks alobar:)
καλό θα ήταν να επισκεφθείς ειδικό
σε καμία περίπτωση για εμένα, δεν πρέπει να πάρεις τέτοιου είδους φάρμακα, είτε οποιοδήποτε άλλο είδος χωρίς ιατρική παρακολούθηση. δεν είναι πονοκέφαλος κ δεν είναι ντεπον.