Σχέση - χωρισμός με κορίτσι με πιθανή ΟΔΠ
Καλησπέρα .
Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δε μπορώ να γράψω ό´τι έγινε - και γίνεται - εδώ κι 1,5 χρόνο , επειδή θα έπρεπε να γράψω 15 σελίδες .
Συνοπτικά , ξεκινώ τονίζοντας ότι η κοπέλα δεν έχει - ή τουλάχιστον δε μου το έχει πει , μόνο που το έχει πετάξει σαν σπόντα - διαγνωστεί με Οριακή Διαταραχή Προσωπικότητας αλλά έχω κάνει μετά τον “ χωρισμό ” προσωπική έρευνα και σε πολλά άρθρα ψυχολόγων που δίνουν ας πούμε 9 συμπτώματα , τα έχει ή είχε όλα .
Με πλησίασε πρώτη , σε μία φάση της ζωής μου που ναι μεν ήμουν ( χρόνια ) υπερδραστήριος κοινωνικά αλλά απογοητευμένος στον ερωτικό τομέα , μετά από μία ερωτική απογοήτευση μεγάλου χρονικού βεληνεκούς .
Για να μη τα πολυλογώ με έκανε να νιώσω μοναδικός , ξεχωριστός , ο ΘΕΟΣ της . Βέβαια , αργότερα έμαθα και παραδέχτηκε ότι ταυτόχρονα με εμένα έστελνε σε άλλους εκατό , αλλά οκ είπα χωρισμένη ήταν ( είχε τέσσερα χρόνια σχέση ) , δεν είχε ερωτικές εμπειρίες , ε ήθελε να αποκτήσει ( όταν γνωριστήκαμε ήμασταν 28 εγώ 23 εκείνη ) .
Από την αρχή μου έδειχνε ότι είχε πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και κακή εικόνα για τον εαυτό της .
Την πρώτη βδομάδα που ήμασταν σχεδόν μαζί ήμασταν σε φιλικό σπίτι , μάλωσε με την μάνα της στο τηλέφωνο και πήγε στο μπάνιο και χαρακώθηκε στο χέρι . Έντρομος νόμιζα ότι ήταν απόπειρα αυτοκτονίας , πήγα στους δικούς της , με έδιωξαν χαριτολογώντας “ ε τα κάνει αυτά μην αγχώνεσαι ” , και έντρομος φώναξα αστυνομία και πήγε κοινωνική λειτουργός και ξεκίνησε συνεδρίες με γιατρό . Ακόμα νομίζει ότι το έκανα επίτηδες για να μπει ψυχιατρείο . Πάντως σταμάτησε να κάνει αυτή την ( χρόνια όπως αποδείχτηκε ) “ συνήθεια ” , και για εννιά μήνες έπαιρνε ένα χαπάκι πριν κοιμηθεί .
Λοιπόν , από εκεί και πέρα αν και το είχα κόψει για πέντε μέρες , το σκυλομετάνιωσα λέω τι μαλάκας είμαι , και της είπα συγγνώμη που απομακρύνθηκα θα είμαι δίπλα σου .
Πραγματικά στη πορεία την αγάπησα σαν να μην υπάρχει αύριο , και ενώ είχα ευκαιρίες να κάνω βλακεία ποτέ δεν έκανα , απλά είχα ένα θέμα με το ποτό και 5 φορές σε ένα χρόνο με είδε στουπί . Αλλά κι αυτή υπήρχαν φορές που σούρωνε - όταν σουρωνα εγώ έκανε σαν χαζή ( γιατί ήπιες φωνές ουρλιαχτά ) , όταν σουρωνε αυτή εγώ πρόσεχα και τη πήγαινα σπίτι .
Το άλλο μου θέμα ήταν ότι δεν ήθελα να κόψω την νυχτερινή μου ζωή , κακώς , αλλά επειδή για χρόνια δεν έβγαινα βράδυ για διάφορους λόγους , με έπιασε και μια κρίση ότι γίνομαι 30 , ε και πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα όταν σχολουσα 5 το πρωί σε ένα τοπικό κλαμπ . Κάθε φορά ξυπνούσε και με γκρίνιαζε ενώ ήμουν εκει ότι κοιτάω άλλες τις παίρνω στο αμάξι τις πηδαω κλπ . Αλλά εγώ πραγματικά έπινα 2-3 ποτά και πήγαινα για ύπνο . Το πρωί όλα καλά , ενώ τη βράδυ γκρίνιαζε , το πρωί σ αγαπώ δεν μπορώ χωρίς εσένα κλπ .
Επίσης ήμουν αρνητικός στην συγκατοίκηση , δεν ήμουν μαθημενος στον έλεγχο , αλλά λίγο πριν το τέλος είχα σκεφτεί πολλά πράγματα και σκόπευα με αφορμή την επέτειο του χρόνου να της βγάλω κλειδιά από το σπίτι μας . Έψαχνα σπίτι .
Τέλος πάντων εδώ τελειώνουν τα δικά μου λάθη , σε ένα πολύ άσχημο βρισίδι που της έκανα σε ένα καυγά 20 μέρες πριν την “ μαλακία ” όπως την αποκαλεί . Της είπα πάρα πολύ άσχημα πράγματα , με την συνηθισμένη κατάληξη στο τέλος - αν δεν σ αρέσω , βρες άλλον . Πάντα το έλεγα όταν μαλωναμε και ντρέπομαι . Αλλά το έλεγα και το τηρούσα - ήμουν βράχος .
Εκείνη τη μέρα με χώρισε για μισή ώρα , και κατάλαβα τι έκανα , έκλαιγα και την έπαιρνα τηλέφωνα . Πρώτη φορά λύγισα μπροστά της . Και μετά 20 μέρες την τάραξα στα γλυκόλογα και στα μη με αφήνεις είσαι τα πάντα για εμένα κλπ . 20 μέρες ο λύκος που το έπαιζα έγινε κουτάβι .
20 μέρες έδειχνε απίστευτη ψυχρότητα , εκτός από το πρώτο τριήμερο που πήγαμε διακοπές ( και η απάντηση της στο γιατί πήγαμε ήταν “ σιγά μην έχανα το τριήμερο ” ) , και μετά , ενώ ηρέμησα και δεν έβγαινα και αποφάσισα να αλλάξω τα πράγματα , σκεπτόμενος και δαχτυλίδια ( κάτι για το οποίο με πετούσε σπόντες ένα χρόνο , π.χ “ με είπαν στη δουλειά ευχαριστούμε δεσποινίς , παίζουν με το πόνο μου ” - “ 30 χρόνων μαντράχαλος και δε θες να παντρευτείς ” κλπ , μου εκανε επίσης 2 φορές κουβέντα περί χωρισμού , αλλά ΠΑΝΤΑ ενώ δούλευα ή όταν ήμουν έξω ταβέρνα με φίλους , και την άλλη μέρα πάλι να λέει δεν μπορώ χωρίς εσένα , δηλαδή ποτέ να με πιάσει να μου πει από κοντά ρε μεγάλε δεν μπορώ ή αλλάζεις ή τέλος .
Να σημειώσω ότι επί ένα χρόνο πόση γλύκα πόσο πάθος πόσο παραμύθι μου έδινε ήταν απίστευτο . Βραδινά τηλέφωνα , ρομάντσο , σχέδια , νόμιζα ότι ο Θεός μου έστειλε ένα ανεπανάληπτο δώρο . Απλά ήθελα λίγο το χρόνο μου , είχα δέκα χρόνια να κάνω σχέση , από τα 18 μου . Από επιλογή , επειδή είχα πληγωθεί και μετά είχα 2 γερές απορρίψεις , προτιμούσα εφήμερες σχέσεις .
Με την κοπέλα αυτή άλλαξα σκέψη και πλέον θέλω σταθερότητα και νοικοκυριό . Αλλά …
Μία Παρασκευή του Φλεβάρη , μου είπε ότι θα πάει για ποτό το βράδυ με τις φίλες της , 2 η ώρα που θα σχολάσει και με κάλεσε ( πάντα καλούσαμε ο ένας τον άλλον παντού -> εκτός από οικογενειακά τραπέζια επειδή οι δικοί της μετά την κοινωνική λειτουργό που τους έστειλα δεν με ήθελαν ) , λοιπόν εμένα με πήρε ο ύπνος . Πρώτη φορά βγήκε ενώ κοιμόμουν . Με έπαιρνε ασταμάτητα τηλέφωνα να ξυπνήσω , έως το πρωί . Εις μάτην .
Την άλλη ημέρα την περασαμε μαζί , μου είπε ότι ήταν και 2 φίλοι της μίας φίλης μαζί , ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Ο ΕΝΑΣ , και την μεθεπόμενη ( Κυριακή ) , πήγαμε για καφέ , το πρωί εγώ κρυφά κοιτούσα σπίτια στον Σπιτόγατο , και της είπα πολλά όμορφα πράγματα . Πήγα για δουλειά ( ταξιτζής ) .
Πρώτο βράδυ επί ένα χρόνο που δεν μου απαντούσε από μία ώρα και μετά στο μήνυμα . Ενώ όλη τη μέρα μου έστελνε εκείνη πρώτη και αν δεν απαντούσα αγχωνόταν .
Πήγα ένα παιδάκι στο χωριό που μένει με τους δικούς της και την πήρα τηλέφωνο . Λέω που είσαι λέει μόλις έφτασα σπίτι . Λέω περίμενε εδώ είμαι έφερα κούρσα να κάνουμε ένα τσιγάρο μου έλειψες . Λέει με περιμένει η μαμά έχουμε δουλειά ( 11 το βράδυ ) . Λέω ρε εδώ είμαι και περνάω και το αυτοκίνητο έλειπε . Λέω που είσαι τι έγινε γιατί λες ψέματα ; Λέει συγγνώμη είμαι βόλτα . Με ποιον ; Με ένα φίλο . Με ποιον ; Με το παιδί που γνώρισα την Παρασκευή και είχε πλάκα .
Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπα , λέει Δημήτρη ηρέμησε ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ . Λεω δεν θα πούμε τίποτα αύριο και πήγα εκεί που ήταν βόλτα αλλά δεν τους πρόλαβα .
Μετά μου έλεγε ότι δεν έκανα τίποτα απλά άρεσε στον έναν η παρέα του άλλου κλπ , δεν την πίστεψα , έβριζα φώναζα , και λέει ε Δημήτρη μία γνωριμία είπα να κάνω , άλλωστε δεν μας έβγαινε πια , και με χώρισε .
Την άλλη μέρα με έστελνε και το έπαιζα ζόρικος . 9 η ώρα το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και δε το σήκωσα . Στις 9:30 έσπασα και την πήρα ξανά και ξανά και ξανά . Τίποτα .
Την έψαχνα με μία φίλη μου ( παιδικοί φίλοι και όντως φίλοι ) , σε όλη τη πόλη και τα πέριξ , και μετά περιμέναμε κοντά στο σπίτι της . Έφτασε στις 3 το βράδυ . Τέλος πάντων παραδέχτηκε ότι “ σήμερα έκανα κάτι , ναι , ξεκίνησα κάτι καινούριο , δεν πήγαινε άλλο η συμπεριφορά σου , αλλά χτες όχι , δε σε κεράτωσα ” , και κράτησα την ψυχραιμία μου της πέταξα μία βρισιά και έφυγα . Μετά βριζόμασταν στο τηλέφωνο , έβγαινε από πάνω , εγώ κατέβασα ένα μπουκάλι , έπαθα αναρρόφηση , με γύρισε ανάποδα η μάνα μου , τέλος πάντων .
Ήμουν ένα ράκος .
Σε 2 μέρες με έστειλε μήνυμα ότι με το παιδί ήταν κάτι στιγμιαίο και δεν κάναμε σεξ ( ψέμα ) ας δώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας και ας προσπαθήσουμε ξανά . Εγώ πήγα έπιασα τον ( αρκετά φοβισμένο ) πιτσιρίκο και μου είπε “ ρε φίλε εγώ ήθελα να πηδήξω και της την έπεσα την Παρασκευή , μου είπε έχω σχέση ε οκ λέω έκανα πίσω , Κυριακή μου είπε να πάμε βόλτα αλλά μου ξεκαθάρισε δεν θα γίνει τίποτα , και Δευτέρα με πήρα ξανά μου είπε τον χώρισα πάμε . Δεν θέλω κάτι άλλο από αυτήν , αρχικά και μόνο που τώρα ενώ μιλάμε έστειλε και σε εσένα σιγά μην ασχοληθώ ” .
Την πήρα την στόλισα και πόσες μέρες την είχα μπλοκ παντού και με έπαιρνε τηλ και τραγουδούσε κλπ .
Δεν άντεξα , την πήρα τηλ , είχα ενοχές για τα δικά μου λάθη , και με τα πολλά μου είπε ότι με θέλει στη ζωή της και ένα σωρό πράγματα και με ρώτησε εκατό φορές αν θα την ήθελα πίσω και το έπαιζα ζόρικος , κάναμε σεξ ξανά κλπ αλλά ήμουν βράχος .
Ώσπου λύγισα , σε μία βδομάδα , την πήρα τηλ λέω ας το αφήσουμε πίσω και ας μείνουμε μαζί . Σε αγαπώ .
Αυτό ήταν .