Originally Posted by
Appfasismeni1984
Καλησπέρα σε όλους ελπίζω να με βοηθήσετε! Εδώ και πάρα πολλά χρόνια παλεύω με την ΙΔΨ είμαι 40 χρόνων έχω ένα παιδάκι...τόσα χρόνια λοιπόν παλεύω με τον φόβο της τρέλας...μήπως τρελαθώ...μήπως έχω σχιζοφρένεια ...μήπως ακούω φωνές....μήπως θέλω να αυτοκτονήσω....μήπως μήπως μήπως...ότι διαβάζω το κάνω δικό μου ...ο γιατρός με διαβεβαιώνει ότι έχω καθαρα ΙΔΨ.Επαιρνα αγωγή σχεδόν 8 μήνες ladoze και ήμουν τέλεια κανένα σύμπτωμα , είναι η δεύτερη φορά που περνώ παλεύω από τα 25 σχεδόν...την σταμάτησα λοιπόν επειδή προσπαθούμε για παιδάκι ...εδώ και 4 μήνες ...
Ερχόμαστε στο σήμερα ...πριν κάποιες μέρες είμαι στην δουλειά ...έχω πάει πρωί και είμαι μόνη μου στην εταιρεία διότι ανοίγω εγώ....ετοιμάζω κάτι χαρτιά ..και ακούω κάποιον να λέει καλημέρα ...σηκώνω το κεφάλι μου κάνεις ...βέβαια είχα ανοιχτές πόρτες και παράθυρα μπορεί να ακούστηκε από τον δρόμο μπορεί και να παρακουσα ....από εκείνη την ώρα ....μου κόλλησε το μυαλό μήπως παθαίνω σχιζοφρένεια ...τσεκαρω συνέχεια αν ακούω τα ίδια με τους άλλους...έχω κολλήσει με αυτό που άκουσα λέω και αν δεν ήταν από έξω και αν άρχισα να τα χάνω... τρέμω ολόκληρη από φόβο....μήπως τρελαίνομαι...βοηθήστε με σας παρακαλώ μηπως έτσι ξεκινάει η σχιζοφρένεια ?