Ο άντρας μου ερωτεύτηκε την ερωμένη του
Καλησπέρα! Είπα να γράψω και εγώ τον πόνο μου γιατί θα τρελαθώ.. Είμαι 32 και με τον άντρα μου ήμαστε μαζί 12 χρόνια. Ανάμεσα μας υπήρχε πολύ πάθος και δέσιμο σαν ζευγάρι μέχρι πριν ένα χρόνο. Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας και εννοείται κάποια στιγμή ήρθε και η ρουτίνα. Να επισημάνω ότι σαν γυναίκα και εμφανισιακά και σαν προσωπικότητα δεν μου λείπει τίποτα. Πριν ένα χρόνο λοιπόν ο άντρας μου άλλαξε άρχισε να μου λέει δεν ξέρω τι θέλω από την ζωή μου θέλω να ζήσω ελεύθερος νιώθω ότι μου τελείωσε κτλπ όλα αυτά χωρίς να έχω καταλάβει απολύτως τίποτα πιο πριν και χωρίς κανένα σημάδι ενώ λέγαμε να βάλουμε και μπροστά για ένα παιδάκι. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι ίσως υπάρχει τρίτο πρόσωπο έκανα τα πάντα ήμουν δίπλα του να πάμε σε ψυχολόγους σε σύμβουλο γάμου ότι περνούσε από το χέρι μου και εννοείται βράχος πάντα δίπλα του. Ώσπου πριν 5 μήνες ανακαλύπτω ότι έχει παράνομο δεσμό με μια 26. Να τονίσω ότι ποτέ δεν του έλειψε το σεξουαλικό στοιχείο από μένα και εννοείται πάντα ήμουν περιποιημένη ακόμη και στο σπίτι. Όταν το ανακάλυψα έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου τα παραδέχθηκε όλα μου είπε ότι έχασε τον εαυτό του ότι είχε απωθημένα και αποφάσισα να τον συγχωρήσω γιατί όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία..κ ενώ είπε ότι το έκοψε συνέχισε να βρίσκεται και να έχει καθημερινή επικοινωνία ώσπου εννοείται το ανακάλυψα ξανά και μου είπε ότι έχει συναισθήματα για αυτή την κοπέλα. Έτσι αποφάσισα να πάρω ότι αξιοπρέπεια που μου είχε απομείνει να μαζέψω τα κομμάτια και να ξεκινήσω την διαδικασία της μετακόμισης. Επειδή ο Θεός όμως αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη έφτασαν στα αυτιά μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα το είχε σύστημα να πηγαίνει με παντρεμένους και γενικά δεν ήταν το αγνό κοριτσάκι που πλασαρε στα μάτια του και τον έκανε να την ερωτευτεί. Αφού του τα είπα όλα κ εννοείται του τα παραδέχθηκε αυτή μου ζήτησε να προσπαθήσουμε και ότι ήταν σαν να κοιμόταν ότι έκανε το μεγαλύτερο λάθος στην ζωή του και ότι είχε ότι καλύτερο μπορούσε να έχει στην ζωή του και αυτός το πρόδωσε και άλλα πολλά... Χαζή δεν είμαι αλλά τον αγαπάω γιατί τόσα χρόνια πραγματικά ήταν εκεί για όλα ποτέ δεν μου έδωσε το παραμικρό δικαίωμα αξίζει να προσπαθήσω; Πλέον νιώθω τόσο προδομένη νιώθω ότι ο αέρας μου τελειώνει νιώθω ότι εγώ είμαι η δεύτερη επιλογή. Αν δεν έβγαινε το αληθινό της πρόσωπο στην φόρα θα με άφηνε να φύγω για να το ζήσει με αυτή... Πιστεύετε αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που μπορεί να χάθηκε στην πορεία;